Benton Goodbye redness centella powder wash 80g Ензимна пудра з центеллою

Benton Goodbye Redness Centella Powder Wash 80 g

Benton Ензимна пудра для вмивання з центелою 80 г

Benton Benton

ЦБ-00021546

Benton

Наявність: Є в наявності

990грн

Об'єм: 80 г

Бренд: Benton

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: заспокоєння, очищення, пом'якшення, проти запалень

Вік: 18+

Benton Goodbye Redness Centella Powder Wash Ензимна пудра для вмивання з центелою 80 г

Очищувальна пудра пом’якшує шкіру, якісно та глибоко очищає пори, видаляє відмерлі клітини. Після використання, шкіра не подразнена, зволожена та сяюча. Засіб має зручну упаковку, закритого типу. Зовнішній та внутріншій корки надійно захищають від потрапляння вологи в упаковку та зберігають пудру.

Завдяки своїй м’якій формулі, пудра підійде навіть для чутливої шкіри.

Пудра має збалансований рН рівень та не буде руйнувати захисний бар’єр шкіри, а після використання немає відчуття стягнутості та сухості.

Заcіб забезпечує 2 види ексфоліації:

  • хімічну, завдяки рослинним ензимам;
  • фізичну, завдяки морській солі та пудрі центели.

Має дуже мілкодисперсну текстуру, яка швидко розчиняється і вспінюється та не травмує шкіру.

Активні компоненти пудри:

  • Протеаза і Бромелайн – рослинні ензими. Вони діють значно м‘якше, ніж фруктові кислоти, підвищують рівень зволоження шкіри. Розщеплюють білкові зв’язки, що допомагає швидко видалити відмерлі клітини, оновити шкіру. При регулярному використанні, вирівнюють тон і текстуру шкіри, звужують пори, освітлюють постакне, нормалізують роботу сальних залоз.
  • Екстракт та похідні Центели – миттєво заспокоюють шкіру, зменшують почервоніння та свербіж, при регулярному використанні зменшують прояви чутливості шкіри та допомагають зменшити висипання, антиоксидантна дія.
  • Каламін – пригнічує запальні процеси, допомагає пришвидшити загоєння висипань, абсорбує лишній себум.
  • Вітамін С – антиоксидант, який допомагає висвітлити пігментацію, дарує шкірі природне сяйво та свіжий вигляд, омолоджує та бореться з вільними радикалами.

Усі компоненти засобу є EWG Verified, безпечними та протестовані дерматологами. Пудра не містить синтетичних ароматизаторів, барвників та консервантів.

Спосіб застосування:

 Насипати потрібну кількість пудри на вологі руки і спінити. Використовувати на етапі пінки для вмивання або для додаткового очищення.

Склад:

Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauroyl Glutamate, Coconut Fatty Acid, Sodium Isethionate, Aqua (Water), Sodium Bicarbonate, Zea Mays (Corn) Starch, Calamine, Houttuynia cordata Extract, Laminaria Japonica Extract, Centella Asiatica Extract, Sodium Polyacrylate, Sucrose, Ascorbic Acid, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Leaf/Stem Powder, Protease, Bromelain, Sea Salt, Glycerin, Hydrogenated Phosphatidylcholine, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Madecassoside, Sucrose Stearate, Cetearyl Alcohol

Напиши відгук
Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Зволожуюча сироватка з екстрактом какао 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри