Laneige Освіжаюча заспокійлива сироватка для обличчя

Laneige Освіжаюча заспокійлива сироватка для обличчя

Laneige Fresh Calming Serum

Laneige Laneige

ЦБ-00016264

Laneige

Наявність: Немає в наявності

825грн

Об'єм: 80 мл

Бренд: Laneige

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна та проблемна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження

Вік: 18+

Laneige Fresh Calming Serum Заспокійлива сироватка 

Чиста гелева текстура засобу надає освіжаючу і тонізуючу дію, не залишає відчуття липкої плівки на обличчі. Сироватка швидко і легко всмоктується в шкіру, глибоко зволожуючи її. Морська вода насичує шкіру комплексом мінералів і мікроелементів, забезпечує глибоке зволоження.

Екстракт лічі, за рахунок високого вмісту калію, регулює водно-сольовий баланс, утримує вологу і стимулює вироблення гіалуронової кислоти, гальмує процеси старіння, підсилюючи синтез колагену і еластину, перешкоджає утворенню мімічних зморшок і тонізує. Володіє легкою в'язкою дією, зменшуючи вироблення себума, оберігає шкіру від ультрафіолету.

Сироватка не містить мінерального масла, матеріалів тваринного походження. Подбає про жирну і збезводнену шкіру, наповнюючи її екстрактами морської води і заспокоїть шкіру багатими речовинами.

Спосіб застосування

Використовуйте даний засіб після нанесення тонера. Невелику кількість сироватки нанесіть на шкіру обличчя і м'якими рухами дайте вбратися.

Склад

water, propanediol, glycerin, dipropylene glycol, 1,2-hexanediol, betaine, polyglycerin-3, glyceryl polymethacrylate, butylene glycol, carbomer, tromethamine, panthenol, ethylhexylglycerin, disodium edta, litchi chinensis pericarp extract, tocopherol.

Напиши відгук
Laneige Багатофункціональна пінка для глибокого очищення шкіри

Laneige Багатофункціональна пінка для глибокого очищення шкіри

Laneige Multi Deep-Clean Cleanser

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри