Laneige Good night  Набір нічних масок міні

Laneige Good night Набір нічних масок міні

Laneige Good night 3 kit Cica, Water sleeping, Berry

Laneige Laneige

ЦБ-00018711

Laneige

Наявність: Немає в наявності

325грн

Об'єм: 15 мл,10 мл,3 г

Бренд: Laneige

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Корея

Призначення: Живлення,заспокоєння,зволоження,відновлення

Laneige Good night 3 kit Cica, Water sleeping, Berry Набір нічних масок міні 

Набір складається з трьох нічних масок:

1. Water Sleeping mask - зволожуюча нічна маска забезпечує релаксацію і розслаблення втомленій шкірі, активізує процеси регенерації і життєдіяльності, підвищує тонус, пружність, надає яскравий тон і здоровий колір обличчя. Маска помітно покращує текстуру шкіри, знімає набряклість. До складу маски входить високоефективний і безпечний пептид Syniorage. Маска має нагороди за версіями: "Allure" і "Cosmo Asian Beauty Awards" як найкраща зволожуюча нічна маска.

2. Cica Sleeping mask - регенеруюча захисна маска, зміцнює шкірний бар'єр, відновлює природну силу шкіри, заспокоює, мінімізуючи пошкодження від зовнішніх подразників. До складу засобу входить запатентований Cica інгредієнт косметичного концерну Amore Pacific - "Forest Yeast", лісові дріжджі, що володіє властивістю природного зростання, який становить 111, 9% в порівнянні з мадекасосідом і наділений цілющими якостями, що сприяє активному відновленню і регенерації шкіри під час сну . Маска має гіпоалергенну формулу 9-Free formula, яка пройшла дерматологічний тест, тест на чутливість і тест на алергію.

3. Lip Sleeping mask - нічна маска для губ інтенсивно живить і зволожує ніжну шкіру губ під час сну. Маска видаляє мертві клітини шкіри, роблячи їх вологими і м'якими на наступний ранок. Маска збагачена вітаміном C - Berry Mix ComplexTM, що містить малину, полуницю, журавлину, чорницю, усуває сухість і лущення на губах протягом ночі.

Спосіб застосування:

Перед сном нанесіть плотний шар маски.

Напиши відгук
Laneige Багатофункціональна пінка для глибокого очищення шкіри

Laneige Багатофункціональна пінка для глибокого очищення шкіри

Laneige Multi Deep-Clean Cleanser

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри