Laneige Інтенсивно регенеруюча маска для губ з ароматом яблука і лайма 20 г

Laneige Інтенсивно регенеруюча маска для губ з ароматом яблука і лайма 8 г

Laneige - Lip Sleeping Mask - Apple Lime 8 g

Laneige Laneige

ЦБ-00017960

Laneige

Наявність: Немає в наявності

315грн

Об'єм: 8 г

Аромат: Яблука та лайму

Бренд: Laneige

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення,зволоження,живлення

Laneige - Lip Sleeping Mask - Apple Lime Інтенсивно регенеруюча маска для губ з ароматом яблука і лайма 8 г

Маска , що робить губи гладкими і пружними за допомогою м'якого відлущування відмерлих клітин шкіри на губах, поки ви спите, і вирішити проблеми, з якими не може впоратися звичайний бальзам для губ. Нічна маска для губ омолодить шкіру і розгладить зморшки на ваших губах. Маска для губ володіє підтягуючим ефектом.

Живильні речовини маски проникають всередину шкіри, зволожують ваші губи, розгладжують дрібні зморшки на губах і навколо губ, уповільнюють процес старіння, покращують мікроциркуляцію. Маска додасть вашим губам пружність, колір, об'єм.

  • Комплекс із суміші екстрактів ягід (журавлини великоплідної, суниці, малини, лохини) містить вітаміни і має антиоксидантну дію, роблячи губи гладкими і пружними. 
  • Масло Ши і канделильский віск - багаті поживними речовинами, допомагають впоратися з такими проблемами шкіри губ, як сухість, лущення, передчасне старіння. Захищають шкіру губ від втрати вологи і володіють чудовою пом'якшувальною дією.
  • Масло з насіння Муру-муру відоме своїми протизапальними і бактерицидними властивостями; багато олеїнової та ліноленової кислоти. Велика кількість олеїнової кислоти сприяє живленню і зволоженню шкіри губ. Чудово пом'якшує шкіру і допомагає їй зберегти вологу, створює захисний бар'єр - ідеально для сухої шкіри. Відновлює ліпідний бар'єр шкіри, призводить до тривалої зволоженості шкіри.
  • Карнаубський віск (часто замінюють бджолиний віск - вважається, що це більш оптимальна, хоч і дорожча альтернатива) підвищує пом'якшувальні властивості.
  • Екстракт насіння лободи (квиноа). Являє собою унікальне поєднання низькомолекулярних амінокислот, що забезпечують гарне проникнення в шари шкіри, а також живлення, зволоження і утворення захисної плівки.
  • Екстракт плодів кави арабіки є сильним антиоксидантом, який захищає її від шкідливого ультрафіолетового випромінювання. Має омолоджуючі властивості.

Маска на губах безбарвна, тому напевно стане в нагоді не тільки жінкам, а й чоловікам, що мучаться з сухими обвітреними губами в холодну пору року.

Спосіб застосування:

Перед сном нанесіть рясно на губи, на наступний ранок, акуратно протріть шкіру чистою тканиною або ватним тампоном.

Напиши відгук
Laneige Багатофункціональна пінка для глибокого очищення шкіри

Laneige Багатофункціональна пінка для глибокого очищення шкіри

Laneige Multi Deep-Clean Cleanser

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри