Manyo Киснева пінка для проблемної шкіри 100 мл

Manyo Киснева пінка для проблемної шкіри 100 мл

Manyo Blemish Red Foam 100 ml

Manyo Manyo

ЦБ-00017908

Manyo

Наявність: Немає в наявності

764грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Manyo Factory

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна та проблемна

Призначення: Очищення

Manyo Blemish Red Foam Киснева пінка для проблемної шкіри 100 мл

М'яка киснева пінка делікатно очищає, має антибактеріальну дію і заспокоює подразнену шкіру. Підтримує оптимальний рН-баланс епідермісу - 6,7.

Ефективно видаляє бруд, залишки косметики і надлишки шкірного себуму, прискорює загоєння запалень і нормалізує роботу сальних залоз. Ніжна пінка не залишає після вмивання почуття сухості і стягнутості.

Комплекс з 8-ми рослинних екстрактів заспокоює чутливу шкіру, має лікувальну і бактерицидну дію, оздоровлює проблемну шкіру і покращує загальний стан епідермісу.

При постійному застосуванні пінка м'яко відлущує поверхню епідермісу, очищає пори і чорні цятки, нормалізує кислотно-лужний баланс, регулює роботу сальних залоз, усуває запалення і пост-акне, вирівнює тон шкіри.

Основні діючі компоненти:

Саліцилова кислота (0,5%) - надає бактерицидну і протизапальну дію, знищуючи бактерії, що викликають запалення всередині комедона, зменшуючи жирність шкіри, пом'якшує і відлущує роговий шар шкіри, пом'якшує і розчиняє пробки в фолікулах.

Пантенол - стимулює відновлення цілісності шкіри, знімає почервоніння і подразнення, має ранозагоювальні властивості.

Гіалуронова кислота - створює на шкірі захисний бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращує шкіру, сприяє регенерації епідермісу.

Екстракт календули - має антибактеріальну та противірусну дію на шкіру, регенерує покриви, знімає почервоніння, свербіж, подразнення, ефективний при куперозі, нормалізує гідроліпідний баланс, прибирає жирний блиск.

Екстракт алое - сприяє пом'якшенню шкіри і зняття подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну і антиалергічну активність, має антиоксидантну дію, стимулює синтез власних колагенових волокон.

Спосіб застосування:

За допомогою помпи-дозатора видавіть необхідну кількість засобу на долоню. Нанесіть пінку на все обличчя масажними рухами. Змийте засіб теплою водою.

Напиши відгук
Manyo Bifida Biome Deep Sleeping Mask

Manyo Bifida Biome Deep Sleeping Mask

Manyo Нічна маска з пробіотиками та PHA-кислотою

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри