Laneige Two Tone Mask Зволожуюча Мультимаска

Laneige Two Tone Mask Зволожуюча Мультимаска

Laneige Two Tone Mask 

Laneige Laneige

ЦБ-00017681

Laneige

Наявність: Немає в наявності

75грн

Об'єм: 28 мл

Бренд: Laneige

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Корея

Призначення: Проти пігментних плям, тонізування, зволоження, зміцнення

Laneige Two Tone Mask Зволожуюча Мультимаска

Маска Brightening Two Tonw Sheet Mask - унікальний засіб, який чудово справляється з недоліками шкіри, робить її сяючою і пружною. Верхня частина маски просякнута сироваткою, до складу якої входить вітамін C, ніацинамід і екстракт лайма, ці компоненти освітлюють пігментні плями, вирівнюють тон і мікрорельєф епідермісу, прискорюють обмінні процеси в клітинах, покращують мікроциркуляцію крові, дарують здорове сяйво, борються зі слідами постакне. Нижня частина маски просякнута есенцією, дія якої спрямована на тонізацію.

В її основі гіалуронат натрію, він знижує трансепідермальну втрату вологи, усуває сухість і лущення, знімає набряклість, стимулює вироблення власного колагену і еластину. Екстракт кіноа - зміцнює клітинні мембрани, підвищує тургор і еластичність дерми, має антиоксидантну дію. Екстракт ацероли - уповільнює процес передчасному старінні тканин, розгладжує зморшки, підвищує енергетичний потенціал клітин. Маска від Laneige надає комплексну дію. Завдяки унікальній формі, вона вирішує кілька проблем шкіри.

Спосіб застосування:

Дістаньте з упаковки нижню і верхню частину маски. Приклейте на очищену, тонізуючу шкіру, зніміть захисну сітку. Зачекайте 15-20 хвилин, після зніміть маску.

Напиши відгук
Laneige Багатофункціональна пінка для глибокого очищення шкіри

Laneige Багатофункціональна пінка для глибокого очищення шкіри

Laneige Multi Deep-Clean Cleanser

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри