Manyo Bifida Biome Concentrate Serum 35ml сыворотка

Manyo Антивікова концентрована сироватка для відновлення биома шкіри 35 мл

Bifida Biome Concentrate Serum 35 ml

Manyo Manyo

ЦБ-00017925

Manyo

Наявність: Є в наявності

1649грн

Об'єм: 35 мл

Бренд: Manyo Factory

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для сухої, чутливої, нормальної, комбінованої шкіри

Призначення: Заспокоює, запобігає старінню, зволожує,живить, відновлює, оновлює, вирівнює тон

Bifida Biome Concentrate Serum Антивікова концентрована сироватка для відновлення биома шкіри 35 мл

Концентрована сироватка з біфідобактеріями для сяйва шкіри Manyo Factory Bifida Biome Concentrate Serum відновлює ліпідний бар'єр і регенерує клітини шкіри, зміцнює захисні функції. Відновлює водний баланс і сприяє утриманню вологи в клітинах. Розгладжує мікрорельєф і дрібну сіточку зморшок, усуває лущення і сухість.Сироватка наповнює шкіру здоровим сяйвом, вирівнює тон і освітлює небажану пігментацію і пост-акне. Відновлює шкіру після застосування кислот, ретиноидов, а також після впливу ультрафіолету.

Засіб представлено в зручному флаконі, оснащеному помпою-дозатором. Має гелеву текстуру, економічно витрачається - досить усього 1 натискання для отримання необхідної кількості сироватки для всієї шкіри обличчя.

4 основні функції сировоткі Bifida Biome Concentrate Serum:

  • Глибоке зволоження шкіри
  • Підвищення пружності та еластичності
  • Боротьба зі зморшками і їх попередження
  • Підвищення імунітету биома шкіри.
  • Основу продукту становить комплекс лизата біфідобактерій (51%)

Це комплекс біологічно активних речовин, отриманих методом біофрагментаціі з лизата біфідобактерій. Володіє найпотужнішими відновлюють, репаративними і захисними властивостями. Стимулює проліферацію фібробластів - основних клітин сполучної тканини. Цей факт, пояснює чудову здатність сироватки розгладжувати зморшки і робити шкіру гладкою і рівною.

Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшення захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальних втрату вологи з епідермісу і усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.

Екстракт квітів дамаської троянди - сприяє підвищенню еластичності і пружності, підійде для будь-якого типу шкіри, володіє антикуперозний дією, пом'якшує, живить, сприяє поліпшенню мікроциркуляції, прискорює процес розсмоктування рубців і розтяжок, відбілює, заспокоює, ефективна при захворюваннях шкіри.

8 видів гіалуронової кислоти - від ультранізькомолекулярніх, які проникають в глибокі рівні шкіри, до важких молекул і полімерів працюють на зовнішніх шарах шкіри, зволожуючи і живлячи її.

4 види керамідів сприяють оновленню шкіри, покращують захисні та бар'єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення, мають омолоджуючий потенціалом: Ceramide EOP який перешкоджає випаровуванню вологи, Ceramide AP, який допомагає зміцнити бар'єр, підвищує еластичність, Ceramide NS, допомагає підтримувати оптимальний гідроліпідний баланс, Ceramide NP, підсилює захисну функцію шкіри на зовнішніх шарах, устраняеш лущення.

Спосіб застосування:

На чисту шкіру, після використання тонера нанесіть необхідну кількість засобу м'якими рухами.

Напиши відгук
Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream 80 ml

Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream 80 ml

Manyo Зволожувальний крем з лактобактеріями 80 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри