Manyo Пілінг - скатка з трав'яним комплексом 120 мл

Manyo Пілінг - скатка з трав'яним комплексом 120 мл

Manyo Active Refresh Herb Peel 120 ml

Manyo Manyo

ЦБ-00017910

Manyo

Наявність: Немає в наявності

899грн

Об'єм: 120 мл

Бренд: Manyo Factory

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна. комбінована

Призначення: Очищує,заспокоює

Manyo Active Refresh Herb Peel Пілінг - скатка з трав'яним комплексом 120 мл

Пілінг-гель м'яко відлущує ороговілий шар епідермісу, пом'якшує і розгладжує рельєф шкіри, має заспокійливу дію і приємним трав'яний ароматом.

Продукт ефективно видаляє омертвілі клітини шкіри, лущення і розчиняє комедони. Має яскраво виражену антиоксидантну та бактерицидну дію, заспокоює подразнену шкіру, знімає свербіж.

Пілінг скатка на 99,6% складається з натуральних компонентів; трав'яний комплекс містить 38 видів трав, які заспокоюють  шкіру, зволожують і тонізують; допомагає видалити омертвілі клітини і м'яко полірує рельєф шкіри; гіалуронова кислота перешкоджає появі сухості.

Пілінг є гіпоалергенним і підійде навіть для самої чутливої ​​шкіри.

Пілінг регулює секрецію сальних залоз, розчиняє жирові пробки, глибоко очищає пори і сприяє їх звуженню.

Основні діючі компоненти:

Екстракт пророщених паростків пшениці - сприяє регенерації тканин, пом'якшує, живить, активно загоює, очищає, має протизапальну і антиоксидантну дію.

Екстракт лаванди - має виражену антибактеріальну властивість, заспокоює подразнення, знімає запалення, заспокоює шкіру.

Екстракт шавлію - надає ранозагоювальну, тонізуючу дію на шкіру. Дбайливо зволожує, заспокоює пошкоджену шкіру. Прекрасно очищає, є ефективним засобом в догляді за жирною і проблемною шкірою.

Екстракт базиліка - славиться своїми лікувальними властивостями. Має антиоксидантну, антисептичну і ранозагоювальну властивістю. Крім цього, зволожує і живить.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість пілінгу на суху шкіру обличчя і рівномірно розподіліть, через 1 хвилину м'яко помасажуйте шкіру , змийте засіб теплою водою, рекомендується використовувати 2-3 рази в тиждень.Пілінг скатка підходить до використання в будь-який час доби. Вранці - видаляє омертвілі клітини і розгладжує шкіру, готуючи її до нанесення макіяжу. Увечері - ефективно очищає, видаляє всі забруднення з пор.

Напиши відгук
Manyo Bifida Biome Deep Sleeping Mask

Manyo Bifida Biome Deep Sleeping Mask

Manyo Нічна маска з пробіотиками та PHA-кислотою

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри