Daeng gi meo ri Vitalizing Premium 500 ml Шампунь регенеруючий

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Premium 500 мл

Преміальний інтенсивно відновлювальний шампунь 

Daeng Gi Meo Ri Daeng Gi Meo Ri

ЦБ-00031873

Daeng Gi Meo Ri

Наявність: Є в наявності

745грн

Об'єм: 500 мл

Бренд: Daeng gi meo ri

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: від випадіння волосся, відновлення, зміцнення, очищення

 Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Premium 500 мл Преміальний інтенсивно відновлювальний шампунь

Преміальний шампунь, що відновлює, повертає силу ослабленому волоссю. Окрім прекрасних властивостей, що очищають, шампунь також живить, пом'якшує і відновлює, регулює вироблення шкірного сала і зберігає волосся чистим надовго.

Особливості :

Сприяє інтенсивному живленню та зволоженню волосся.
Робить волосся гладким і слухняним.
Зміцнює тонке та ламке волосся.
Запускає регенерацію клітин.
Контролює вироблення шкірного себуму.
Зміцнює коріння волосся.
Підсилює кровообіг.
Активує ріст волосся.
Ефективно та дбайливо очищає волосся від усіх забруднень.
Запобігає появі лупи.
Живить волосяні фолікули.
Приємно охолоджує та освіжає.
До складу шампуню входять унікальні рослинні екстракти з високим рівнем концентрації вітамінів та корисних речовин, які є природним джерелом мікроелементів, мінералів та антиоксидантів, оновлюючи та помітно омолоджуючи волосся, надаючи їм шовковистість, легкість при розчісуванні та природний блиск.

Підходить для нормального, сухого та пошкодженого волосся.

Основні компоненти : 

-Екстракт центелли - природний антиоксидант, живить, захищає, покращує обмінні процеси в шкірі голови, покращує функції сальних залоз, нормалізує вироблення себуму, допомагає позбутися лупи, сухості, лущення. Насичує клітини шкіри вологою, підвищує стійкість до зовнішніх подразників.
-Екстракт гледичії – має антибактеріальну та захисну функції, відновлює структуру волосся, надає блиску та сяйва. Чудово відлущує шкіру, усуває запалення, свербіж. Зміцнює волосяні фолікули.
-Екстракт хауттюйнії - має потужну відновлюючу і протизапальну дію, знімає подразнення, запалення, виявляє антибактеріальну, антивікову та тонізуючу дію. Нормалізує роботу сальних заліз.
-Екстракт хризантеми – зміцнює стінки капілярів та покращує мікроциркуляцію крові в шкірі. Зволожує, забезпечує антиоксидантний та антибактеріальний ефект. Добре очищає шкіру голови.
-Екстракт листя туї – заспокоює шкіру голови, сприяє зростанню волосся, перешкоджає циркулярному випаданню волосся.
-Екстракт полину - має тонізуючий та заспокійливий ефект. Має потужні антибактеріальні властивості, насичує шкіру і волосся корисними компонентами, пом'якшує, живить шкіру голови, усуває свербіж і лупу, регулює роботу сальних залоз, зміцнює волосяні цибулини.
-Екстракт реманії - робить більш насиченим колір волосся і зміцнює його. Має поживні та тонізуючі властивості, відновлює структуру волосся.
-Екстракт шовковиці - очищає від токсинів, запобігає старінню, має антибактеріальні та протизапальні властивості. Ефективний для відновлення росту волосся і запобігання їх випаданню.
-Екстракт женьшеню - має регенеруючу, омолоджуючу, антиоксидантну дію, підвищує еластичність волосся, стимулює синтез природного колагену та еластину. Зміцнює судини, покращує кровообіг та прискорює обмін речовин.
-Кератин - цей білок є основною частиною структури волосся, і тому регулярно негативно впливає на агресивні хімічні речовини, що містяться в фарбі для волосся. Кератин надає волоссю форму і безпосередньо відповідає за ступінь випрямлення. Кератин ефективно зв'язує воду та є потужним зволожувачем. Цей компонент відновлює волосся і надає їм шовковистості.

Напиши відгук
Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Відновлюючий шампунь 700 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри