Cruelty free Cosrx PURE FIT CICA CLEANSER 150ml Пінка для чутливої шкіри з центелою

Cosrx Пінка для чутливої шкіри з центелою 150 мл

Cosrx Pure Fit Cica Cleanser 150 ml

Cosrx Cosrx

ЦБ-00018135

Cosrx

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Cosrx

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Чутлива

Призначення: Очищення, тонізація,заспокоює

Cosrx Pure Fit Cica Cleanser Пінка для чутливої шкіри з центелою 150 мл

Ніжна пінка для вмивання з комплексом центели і екстрактом кори сосни приморської для чутливої ​​і нормальної шкіри, забезпечує моментальну заспокійливу і тонізуючу дію, делікатно очищає шкіру, видаляючи ороговілі клітини, надлишки себума і інші забруднення з поверхні епідермісу, при цьому не порушуючи водний бар'єр шкіри. Засіб має в складі знижений pH, що допомагає підтримувати нормальний кислотно-лужний баланс і зміцнює природний захисний бар'єр шкіри.

Висока ефективність Pure Fit Cica Cleanser обумовлена ​​додаванням до складу унікального комплекс ЦВК-7 (Cica-7 Complex), що містить ектсракти листя, кореня Центелла Азіатської і її активні похідні компоненти - Мадекассосід, Мадекасована кислота, Азіатікосид , мають яскраво виражені ранозагоювальні, протизапальні дії, моментально знімають подразнення, свербіння і усувають почервоніння, сприяють зміцненню та відновленню захисних функцій шкіри, крім цього, пом'якшують і живлять чутливу шкіру. Більш того склад збагачений екстрактом кори сосни приморської, яка ефективно заспокоює і зволожує, тонізує шкіру, а також підвищує її пружність і еластичність.

Спосіб застосування:

Змочіть руки теплою водою і добре вспініть невелику кількість гелю в руках. Нанесіть на шкіру обличчя і пройдіться масажними рухами від центру обличчя. Ретельно змийте теплою водою.

Напиши відгук
Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Крем для глибокого зволоження і регенерації шкіри 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри