Eos Бальзам для губ з ароматом вершкової ванілі і тропічних фруктів

Eos Бальзам для губ з ароматом вершкової ванілі і тропічних фруктів

Eos Tropical Escape Pink Coconut Lip Balm 

EOS EOS

ЦБ-00017104

EOS

Наявність: Немає в наявності

169грн

Об'єм: 7 г

Аромат: Вершкової ванілі і тропічних фруктів

Бренд: Eos

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Призначення: Зволоження,живлення

Eos Tropical Escape Pink Coconut Lip Balm Бальзам для губ з ароматом вершкової ванілі і тропічних фруктів

Засоби для догляду за губами від компанії Eos стали хітом на ринку косметики кілька років тому, а все тому, що бренд використовує тільки якісну сировину в своєму виробництві і піклується не тільки про своїх клієнтів, але і про навколишнє середовище. Косметика Eos не тестується на тваринах, а органічна серія складається з повністю натуральних компонентів.

Органічний бальзам для губ Eos Lip Balm Tropical Escape Pink Coconut Coconut допоможе швидко пом'якшити і наситити ніжну дерму губ, усуне неприємні відчуття у вигляді стягнення, прискорить загоєння дрібних ранок і тріщин, вирівняє микрорельеф губ. Продукт містить натуральне масло кокоса, яке виконує основну пом'якшувальну функцію. Масло кокоса містить безліч вітамінів, так само воно допомагає зволожити шкіру і запобігає втраті вологи .

Бальзам виконаний в зручному форматі, який вміщується навіть у найменшу дамську сумочку. Продукт має натуральний привабливий аромат кокоса, не містить шкідливих хімічних сполук. Бальзам ідеально захистить вас в зимові морози і в пекучу спеку завдяки цілому комплексу масел в складі. Бальзам Eos живить губи, роблячи їх стійкими, в тому числі кокосовим маслом для зволоження шкіри протягом 24 годин. Збагачений екзотичними ароматами вершкової ванілі і тропічних фруктів.

Спосіб застосування:

Наносити на шкіру губ в міру необхідності.

Напиши відгук
Eos Бальзам для губ з ароматом полуниці і персика 7 г

Eos Бальзам для губ з ароматом полуниці і персика 7 г

Eos Strawberry Peach lip balm 7 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри