Cruelty free Hurraw Бальзам для губ з ароматом кардамону та мигдалю

Hurraw Бальзам для губ з ароматом кардамону та мигдалю

Hurraw Vata Lip Balm Limited Edition

Hurraw Hurraw

ЦБ-00018514

Hurraw

Наявність: Немає в наявності

160грн

Hurraw Vata Lip Balm Limited Edition Бальзам для губ з ароматом кардамону та мигдалю

Пізнайте тонкощі аюрведиченої культури з чудовим бальзамом для губ «Кардамон з мигдалем» від американської бренду Hurraw. Офіційна індійська медицина відзначає три доши: ​​Вата (вітер), Пітта (вогонь і вода) і Капха (вода і земля). Ці сили проявляються в характеристиках розуму і тіла. Поєднання трьох аюрведических принципів в тій чи іншій мірі присутній у всіх людях. Органічний бальзам від Hurraw не тільки забезпечить чудовий догляд за шкірою губ, але і навчить вас прислухатися до себе.

Бальзам для губ "Кардамон з мигдалем" Hurraw Vata Lip Balm Limited Edition випущений обмеженим тиражем. Заспокійливий аромат мигдалю в поєднанні з пряними нотками кардамону і турецької троянди занурить вас в загадковий світ Індії. У складі бальзаму використовується кунжутне масло холодного віджиму, органічне масло какао, а також володіє пом'якшуючими якостями касторового масло.

Природні компоненти відновлюють шкіру і повертають губам природну м'якість, гладкість, еластичність, допомагаючи їм знайти здоровий привабливий вигляд і природний відтінок. Засіб має легку консистенцію і приємний аромат мигдалю, який неодмінно викличе захват після першого ж нанесення. Після застосування бальзаму губки виглядають свіжо, доглянуто і спокусливо.

Спосіб застосування:

Перед нанесенням бальзаму необхідно ретельно очистити губи і тільки після цього приступати до його нанесення. Наносити бальзам рекомендується в будь-який час доби в невеликій кількості на губи. Наноситься засіб легкими рухами на губи кілька разів протягом дня і рівномірно розподіляється.

Напиши відгук
Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Papaya Pineapple Lip Balm 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри