Cruelty free Hurraw Бальзам для губ зі смаком баобабу та банану

Hurraw Бальзам для губ з ароматом баобабу та банану

Hurraw Lip Balm Baobab Banana

Hurraw Hurraw

ЦБ-00018505

Hurraw

Наявність: Є в наявності

212грн

Об'єм: 4,3 г

Аромат: Банану

Бренд: Hurraw

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Призначення: Лікування, живлення, пом'якшення, зволоження

Hurraw Lip Balm Baobab Banana Бальзам для губ з ароматом баобабу та банану

Бальзам для губ баобаб і банан: це органічний бальзам з неймовірною кількістю екстрактів масел, антиоксидантів і вітамінів в складі, та ще й нагороджені EcoCert - найсуворішим і найавторитетнішим охоронцем якості в світі еко-косметики. Дякуючі активній формулі засіб ефективно регенерує ушкоджені ділянки, покращує стан шкіри губ, глибоко живить і зволожує шкіру, загоює мікротріщини, захищає губи в будь-яку погоду.

Природні компоненти відновлюють шкіру і повертають губам природну м'якість, гладкість, еластичність, допомагаючи їм знайти здоровий привабливий вигляд і природний відтінок. Засіб має легку консистенцію і приємний аромат банана, який неодмінно викличе захват після першого ж нанесення. Після застосування бальзаму губки виглядають свіжо, доглянуто і спокусливо.

Спосіб застосування:

Перед нанесенням бальзаму необхідно ретельно очистити губи і тільки після цього приступати до його нанесення. Наносити бальзам рекомендується в будь-який час доби в невеликій кількості на губи. Наноситься засіб легкими рухами на губи кілька разів протягом дня і рівномірно розподіляється.

Напиши відгук
Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Papaya Pineapple Lip Balm 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри