Hurraw Бальзам для губ нічний  з ароматом ромашки

Hurraw Бальзам для губ нічний з ароматом ромашки

Hurraw Coconut Lip Balm

Hurraw Hurraw

ЦБ-00018513

Hurraw

Наявність: Немає в наявності

160грн

Об'єм: 4,3 г

Аромат: Ромашки

Бренд: Hurraw

Класифікація: Натуральна

Призначення: Лікування, живлення, пом'якшення, зволоження

Hurraw Coconut Lip Balm Бальзам для губ нічний з ароматом ромашки

Що для нашого сну найважливіше? Звичайно ж спокій і тиша. Але важливим є і запахи, що оточують нас і приємне відчуття м'якості і ніжності на нашому тілі. Кожна жінка, та й не тільки вміє і знає як доглядати за своєю шкірою особливо губ. Адже тонка шкіра на губах найбільше схильна до проблем. Таким як тріщини, сухість, зморшки. Спеціально для ваших губ створений нічний бальзам для губ Hurraw.

Цей бальзам по-консистенції дуже густий, але при цьому непомітно лягає на ваші губи. До складу входить екстракт аптечної ромашки. Якщо ваші губи особливо проблемні - масло авокадо, що входить до складу бальзаму вирішить цю проблему. Він так само підходить і для чутливих губ. Масло насіння шипшини робить ваші губи більш соковитими і бореться із зморшками на губах. Бальзам «Нічний Hurraw» бореться так само з проблемами сухості губ, тонізує ваші губи і має приємний заспокійливий аромат.

Спосіб застосування:

Перед нанесенням бальзаму необхідно ретельно очистити губи і тільки після цього приступати до його нанесення. Наносити бальзам рекомендується на ніч в невеликій кількості на губи.
Напиши відгук
Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Papaya Pineapple Lip Balm 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри