Cruelty free Hurraw Бальзам для губ з ароматом чайних спецій

Hurraw Бальзам для губ з ароматом чайних спецій

Hurraw Lip Balm Chai Spice

Hurraw Hurraw

ЦБ-00018511

Hurraw

Наявність: Є в наявності

204грн

Об'єм: 4,3 г

Аромат: Чайних спецій

Бренд: Hurraw

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Призначення: Лікування, живлення, пом'якшення, зволоження

Hurraw Lip Balm Chai Spice Бальзам для губ з ароматом чайних спецій

Незвичайне поєднання «чайні спеції» і ледве вловимий запах трав і спецій, але до нього відразу звикаєш. Ніжна й м'яка текстура бальзаму Hurraw робить ваші губи пружними і м'якими. Аромат прянощів має екстракт кардамону, одна з найдавніших прянощів. Володіє антисептичними властивостями, ніжний запах допомагає позбавитися від головного болю. Бальзам для губ Hurraw «чайні спеції» наноситься легко на губи, не залишає слідів на одязі, а захищає від зовнішніх впливів. А масло жожоба робить ваші губи пружними, допомагаючи позбутися  зморшок.

Природні компоненти відновлюють шкіру і повертають губам природну м'якість, гладкість, еластичність, допомагаючи їм знайти здоровий привабливий вигляд і природний відтінок. Засіб має легку консистенцію і приємний аромат чайних спецій, який неодмінно викличе захват після першого ж нанесення. Після застосування бальзаму губки виглядають свіжо, доглянуто і спокусливо.

Спосіб застосування:

Перед нанесенням бальзаму необхідно ретельно очистити губи і тільки після цього приступати до його нанесення. Наносити бальзам рекомендується в будь-який час доби в невеликій кількості на губи. Наноситься засіб легкими рухами на губи кілька разів протягом дня і рівномірно розподіляється.

Напиши відгук
Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Papaya Pineapple Lip Balm 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри