Cruelty free Hurraw Бальзам для губ з ароматом лайму

Hurraw Бальзам для губ з ароматом лайму

Hurraw Lip Balm Lime

Hurraw Hurraw

ЦБ-00018499

Hurraw

Наявність: Немає в наявності

160грн

Об'єм: 4,3 г

Бренд: Hurraw

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Призначення: Лікування, живлення, пом'якшення, зволоження

Hurraw Lip Balm Lime Бальзам для губ з ароматом лайму

Бальзам Hurraw Лайм безбарвний з тонким ароматом Лайма. Масло жожоба і касторове масло зволожує і живить губи, розгладжує зморшки, лягає тонким непомітною плівкою на губи. Так само його можна використовувати в якості захисту від сонячних опіків. Оливкова олія, масло жожоба -отлично захищають шкіру від ультрафіолетових променів. Бальзам для губ Hurraw лимон знаходиться в зручній незвичайній упаковці, вона овальної форми. Ця форма не дає скотитися зі столу-як звичайна упаковка, і зручно розташовується в задній кишені джинсів.

Природні компоненти відновлюють шкіру і повертають губам природну м'якість, гладкість, еластичність, допомагаючи їм знайти здоровий привабливий вигляд і природний відтінок. Засіб має легку консистенцію і приємний аромат лайму, який неодмінно викличе захват після першого ж нанесення. Після застосування бальзаму губки виглядають свіжо, доглянуто і спокусливо.

Спосіб застосування:

Перед нанесенням бальзаму необхідно ретельно очистити губи і тільки після цього приступати до його нанесення. Наносити бальзам рекомендується в будь-який час доби в невеликій кількості на губи. Наноситься засіб легкими рухами на губи кілька разів протягом дня і рівномірно розподіляється.

Напиши відгук
Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Papaya Pineapple Lip Balm 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри