Cruelty free Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Papaya Pineapple Lip Balm 

Hurraw Hurraw

ЦБ-00018510

Hurraw

Наявність: Немає в наявності

212грн

Об'єм: 4,3 г

Бренд: Hurraw

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Призначення: Лікування, живлення, пом'якшення, зволоження

Hurraw Papaya Pineapple Lip Balm Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Бальзами для губ Hurraw виготовляються з органічної сировини преміум-класу і не тестуються на тваринах. Формула бальзаму забезпечує живлення, зволоження, відновлення і захист від зовнішніх факторів. Основний інгредієнт бальзама- цінне 100% натуральне масло насіння папайї, яке славиться своїми інтенсивними косметичними та лікувальними властивостями. У складі велику кількість вітаміну А і С, Омега 9 незамінні жирні кислоти і калій.

Природні компоненти відновлюють шкіру і повертають губам природну м'якість, гладкість, еластичність, допомагаючи їм знайти здоровий привабливий вигляд і природний відтінок. Засіб має легку консистенцію і приємний аромат папаї та ананасу, який неодмінно викличе захват після першого ж нанесення. Після застосування бальзаму губки виглядають свіжо, доглянуто і спокусливо.

Спосіб застосування:

Перед нанесенням бальзаму необхідно ретельно очистити губи і тільки після цього приступати до його нанесення. Наносити бальзам рекомендується в будь-який час доби в невеликій кількості на губи. Наноситься засіб легкими рухами на губи кілька разів протягом дня і рівномірно розподіляється.

Напиши відгук
Hurraw Бальзам для губ з ароматом мигдалю

Hurraw Бальзам для губ з ароматом мигдалю

Hurraw Almond Lip Balm 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри