Cruelty free Hurraw Бальзам для губ без смаку

Hurraw Бальзам для губ без аромату

Lip Balm Unscented

Hurraw Hurraw

ЦБ-00018508

Hurraw

Наявність: Немає в наявності

160грн

Об'єм: 4,3 г

Бренд: Hurraw

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Призначення: Лікування, живлення, пом'якшення, зволоження

Lip Balm Unscented Бальзам для губ без аромату

Бальзам для губ без запаху на основі горіхового масла володіє приємною м'якою текстурою і не містить синтетичних ароматизаторів. Засіб забезпечує відмінний догляд за вашими губами, дбайливо складений з кращих натуральних інгредієнтів, які розглянуть ваші губи, наситять їх природними вітамінами і пігментами, зволожать і залікують мікротріщини. При систематичному використанні бальзаму губи стануть соковитими, як стиглі ягоди. Взимку бальзам захистить ваші губи від згубного впливу холоду, а влітку подарує їм відчуття легкої і дуже комфортної прохолоди.

Природні компоненти відновлюють шкіру і повертають губам природну м'якість, гладкість, еластичність, допомагаючи їм знайти здоровий привабливий вигляд і природний відтінок. Засіб має легку консистенцію, який неодмінно викличе захват після першого ж нанесення. Після застосування бальзаму губки виглядають свіжо, доглянуто і спокусливо.

Спосіб застосування:

Перед нанесенням бальзаму необхідно ретельно очистити губи і тільки після цього приступати до його нанесення. Наносити бальзам рекомендується в будь-який час доби в невеликій кількості на губи. Наноситься засіб легкими рухами на губи кілька разів протягом дня і рівномірно розподіляється.

Напиши відгук
Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Papaya Pineapple Lip Balm 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри