Cruelty free Hurraw Бальзам для губ зі смаком грейпфруту

Hurraw Бальзам для губ з ароматом грейпфруту

Hurraw Lip Balm Grapefruit

Hurraw Hurraw

ЦБ-00018498

Hurraw

Наявність: Є в наявності

212грн

Об'єм: 4,3 г

Аромат: Грейпфруту

Бренд: Hurraw

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Призначення: Лікування, живлення, пом'якшення, зволоження

Hurraw Lip Balm Grapefruit Бальзам для губ з ароматом грейпфруту

Для тих хто хоче від своїх губ багато - Дозвольте представити Бальзам для губ Грейпфрут Hurraw. Свіжий запах цитрусових, солодко-соковитий смак - прям так і хочеться лизнути. Його м'яка текстура дозволяє бальзаму легко лягати на шкіру губ, роблячи її ніжною, сухості та стягнутості знімає миттєво.До складу входить корінь алкани, як відомо натуральний барвний компонент. Однак на губах буде гарний блиск і трішечки рожевий. За відгуками наших покупців - бальзам люблять за його ніжність, а так само за властивість швидко зняти стянутість і сухість шкіри.

Природні компоненти відновлюють шкіру і повертають губам природну м'якість, гладкість, еластичність, допомагаючи їм знайти здоровий привабливий вигляд і природний відтінок. Засіб має легку консистенцію і приємний аромат грейпфруту, який неодмінно викличе захват після першого ж нанесення. Після застосування бальзаму губки виглядають свіжо, доглянуто і спокусливо.

Спосіб застосування:

Перед нанесенням бальзаму необхідно ретельно очистити губи і тільки після цього приступати до його нанесення. Наносити бальзам рекомендується в будь-який час доби в невеликій кількості на губи. Наноситься засіб легкими рухами на губи кілька разів протягом дня і рівномірно розподіляється.

Напиши відгук
Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Papaya Pineapple Lip Balm 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри