Cruelty free Hurraw Бальзам для губ з ароматом мигдалю

Hurraw Бальзам для губ з ароматом мигдалю

Hurraw Almond Lip Balm 

Hurraw Hurraw

ЦБ-00018500

Hurraw

1 Відгук(ів)

Наявність: Є в наявності

212грн

Об'єм: 4,3 г

Аромат: Мигдалю

Бренд: Hurraw

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Призначення: Лікування, живлення, пом'якшення, зволоження

Hurraw Almond Lip Balm Бальзам для губ з ароматом мигдалю

Основним компонентом дивовижних вершкових бальзамів для губ, вироблених під американської торговою маркою Hurraw є поживне масло солодкого мигдалю, що росте серед величних каліфорнійських гаїв. Представляємо вашій увазі чудовий бальзам для губ Almond Lip Balm «Мигдальний». Даний засіб подарує вашим уст дбайливий догляд і відчуття надзвичайної гладкості.

Бальзам для губ "Мигдальний" Hurraw Almond Lip Balm містить в своєму складі цілий ряд активних компонентів. Канделільський віск, кокосове масло, а також масло жожоба будуть дбайливо плекати ваші уста, запобігаючи ознаки сухості і дрібні тріщини. Органічна продукція бренду Hurraw не тестується на тваринах і відповідає найвищим стандартам якості. Подаруйте своїм губам блиск і м'якість.

Природні компоненти відновлюють шкіру і повертають губам природну м'якість, гладкість, еластичність, допомагаючи їм знайти здоровий привабливий вигляд і природний відтінок. Засіб має легку консистенцію і приємний аромат мигдалю, який неодмінно викличе захват після першого ж нанесення. Після застосування бальзаму губки виглядають свіжо, доглянуто і спокусливо.

Спосіб застосування:

Перед нанесенням бальзаму необхідно ретельно очистити губи і тільки після цього приступати до його нанесення. Наносити бальзам рекомендується в будь-який час доби в невеликій кількості на губи. Наноситься засіб легкими рухами на губи кілька разів протягом дня і рівномірно розподіляється.

Відгуки:

2020-11-05

Бальзам в стике, который очень удобно положить в карман сумочки

Очень обрадовалась, когда увидела у вас на сайте бренд "Hurraw" и сразу купила.
И я не прогадала с ароматом. Я не люблю фруктовые ароматы, поэтому взяла себе с ароматом миндаля. Извините за тавтологию) Он оказался очень приятным - чем то напоминает Амаретто и Марципан. Когда ты наносишь бальзам отдушка чувствуется, а потом со временим пропадает (для тех, кто не любит навязчивые ароматы - он идеальный).
Хорошо увлажняет губы.
И у него очень эргономичный пузырек, который удобно ставить в кармашек сумочки или косметички.

Напиши відгук
Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Бальзам для губ з ароматом папаї та ананасу

Hurraw Papaya Pineapple Lip Balm 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри