Moremo Hair Treatment Light As Air 180 ml

Moremo Hair Treatment Light As Air 180 ml

Moremo Відновлююча маска для волосся та шкіри голови 180 мл

Moremo Moremo

ЦБ-00020835

Moremo

Наявність: Немає в наявності

699грн

Об'єм: 180 мл

Бренд: Moremo

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Згладжує, живить і зміцнює кутикулу, допомагає утримати протеїни всередині волосся, роблячи його більш пружними

Moremo Hair Treatment Light As Air Відновлююча маска для волосся та шкіри голови 180 мл

Легкий, освіжаючий комплексний догляд для шкіри голови і волосся. Для тонкого, ослабленого, пошкодженого, сухого волосся, для волосся, що швидко втрачає об’єм. З пептидним комплексом і гіалуроновою кислотою. 

Догляд за шкірою голови і за волоссям після миття шампунем.Після використання ви відчуєте, що волосся стало м'якшим, а шкіра голови здоровіше.Низькомолекулярні поживні речовини доглядають за пошкодженим волоссям, живлять його, при цьому абсолютно не обтяжуючи.

Успішно пройшов тести: на відсутність подразнень, відсутність силіконів, поліпшення стану при випаданні волосся. Триступенева система догляду за тонким, пошкодженим волоссям.Підходить для щоденного догляду. Рекомендований, якщо вас турбує тонке, мляве волосся.Полегшує симптоми випадіння волосся.

1. Не бійтеся наносити продукт на шкіру голови, так як він не містить силіконів і успішно пройшов дерматологічні тестування. Замість силіконів - рослинні масла і низькомолекулярні протеїни. Низькокислота формула і більше 98% EWG Green Grade інгредієнтів.

2. Поживний догляд за пошкодженим волоссям від самих коренів до кінчиків волосся.

3. Легка консистенція і відчуття свіжості після використання завдяки поживним речовинам з низькою молекулярною вагою. 

Легкі низькомолекулярні поживні речовини: гідролізовані пшеничний, кукурудзяний, соєвий білки, амінокислоти вівса, сої, кінської пшениці, рису, трипептид - 1, ацетилгексапептид - 8. М'яке і блискуче волосся завдяки комплексу з трьох масел рослинного походження: насіння камелії, насіння жожоба, кісточок аргана. Містить функціональні інгредієнти, що полегшують симптоми випадання волосся, схвалені Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів Кореї.

Спосіб застосування: 

Після миття голови шампунем відіжміть зайву вологу з волосся, нанесіть маску на шкіру голови і всю довжину волосся, приділяючи увагу ушкодженим ділянкам, акуратно помасажуйте, залиште на 5 - 10 хвилин і ретельно змийте теплою водою.

Напиши відгук
Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Масляна есенція для волосся 70 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри