Moremo Caffeine Biome Shampoo for Normal & Ddry 500 ml

Moremo Caffeine Biome Shampoo for Normal & Ddry 500 ml

Moremo Шампунь проти випадіння волосся 500 мл

Moremo Moremo

ЦБ-00020649

Moremo

Наявність: Є в наявності

999грн

Об'єм: 500 мл

Тип волося: Для сухого та нормального

Бренд: Moremo

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Віновлює шкіру голови, покращує її стан, створює сприятливого середовища для росту волосся

Moremo Caffeine Biome Shampoo for Normal & Ddry Шампунь проти випадання волосся 500 мл

Функціональний безсульфатний шампунь проти випадіння волосся. Для догляду за нормальною і сухою шкірою голови та за волоссям. З кофеїном і трьома видами лізатів лактобактерій (біом кофеїна) - для зволоження і живлення шкіри голови, покращення її стану, створення сприятливого середовища для росту волосся. Ваше волосся стане м'яким та еластичним, отримає природний об'єм завдяки рослинному протеїну - амінокіслотам рису, вівса, сої, пшениці. 

Запатентований біом кофеїну HP-DCC COMPLEX для відновлення пошкодженого волосся та шкіри голови: екстракт хурми - антиоксидант, загоюючий, протизапальний, заспокійливий ефекти, екстракт зеленого чаю - кондиціонуючий, пом’якшуючий, тонізуючий, протимікробний, вологоутримуючий  ефекти, екстракт ріжкового дерева – антисептичний, загоюючий, пом’якшуючий ефекти, проти подразнень

Лактобацили кофеїну - унікальний, основний інгредієнт, отриманий шляхом ферментації трьох видів рослинного  кофеїну та трьох видів лізату молочнокислих бактерій.

Живлення шкіри голови за допомогою кофеїну та молочнокислих бактерій.

Запатентований біом кофеїну Moremo : три види рослинного кофеїну: кофеїн, екстракт кавових зерен, екстракт зеленого чаю - для життєвої сили, живлення та три види ферментованих молочно - кислих бактерій: Lactococcus, Bifida, Lysat Lactobacylus ферментований - для укріплення шкіри голови.

Основні функціональні інгредієнти для лікування симптомів випадіння волосся: декспантенол, саліцилова кислота, L Ментол.

Аромат півонії, солодкий  аромат трав - вишуканий і привабливий.

Навіть якщо у вас чутлива шкіра голови - не хвилюйтесь, ви можете спокійно використовувати його, так як шампунь підтримує здоровий рН шкіри голови, має екологічно чистий склад EWG (організація з оцінки безпеки інгредієнтів), м'яке очищення ПАРом з кокосового горіха, не містить силіконів.

Як часто можна використовувати шампунь? Можливо використовувати щодня. Для більш глибокого очищення додайте до використання шампунь для жирної шкіри голови та використовуйте його один - два рази в тиждень, чередуючи з шампунем для нормальної та сухої шкіри голови.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість шампуню на добре намочене волосся та шкіру голови, спіньте (можна додатково спінити продукт у долонях з невеликою кількістю води), акуратно помасажуйте шкіру голови та волосся до самих кінчиків, залиште на три хвилини, щоб активні інгредієнти добре увібрались, ретельно змийте теплою водою.

Напиши відгук
Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Масляна есенція для волосся 70 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри