Moremo Curling Essence Styling 150 ml

Moremo Curling Essence Styling 150 ml

Moremo Есенція для стайлінгу локонів 150 мл

Moremo Moremo

ЦБ-00020645

Moremo

Наявність: Є в наявності

699грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Moremo

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволоження, живлення, блиск, формування природного локона

Moremo Curling Essence Styling Есенція для стайлінгу локонів 150 мл

Відновлююча есенція - стайлінг з гідролізованими шовком і кератином для кучерявого волосся та волосся з хімічною і біозавивкою.

Для формування локонів, допомагає зберегти завиток. Зволоження, живлення, блиск, формування природного локона. Допомагає боротися з надмірною пухнастістю. Полегшує укладку. Зберігає локони, навіть якщо вони невеликі, запобігає пошкодженню. Не обтяжує волосся. Надає блиск. Легко використовувати. Без відчуття липкості після використання. Рівномірно вбирається.

Догляд, укладка та об’єм  для кучерявого, завитого  волосся. Надасть  еластичності і об’єму протягом тривалого часу кучерявому, завитому  волоссю, ваше волосся буде виглядати більш живими і природними. Допоможе створити м'яку, природну хвилю.

Після завивки волосся втрачає білок, пошкоджуються, знижується його еластичність, кучеряве волосся через свою структуру більш схильне до пошкоджень, потребуює додаткового живлення та зволоження. 

Есенція Curling Essence S - це і живлення, і укладка для кожного завитка, вона забезпечить білками і вологою зсередини + блискуче масляне покриття для природного блиску і захисту від негативного впливу навколишнього середовища.

П'ять видів натуральних олій: олія виноградної кісточки, абрикоса, макадамії, кісточок аргана, каноли - для блискучого покриття і захисту волосся.

Амінокислоти з рису, пшениці, сої та вівса, гідролізовані кератин і шовк заповнять пошкодження в волоссі, будуть живити волосся зсередини.

Для надання волоссю життєвої сили до складу входять екстракти граната, інжиру, плодів шовковиці, гінкго.

Спосіб застосування:

Після миття голови промокніть волосся рушником, розподіліть невелику кількість есенції між долонями і нанесіть на волосся, забезпечуючи рівномірний розподіл, зробіть укладку на ваш розсуд. Чим більше сухе волосся, коли ви наносите есенцію, тим сильніше фіксація і більш пружні локони. Регулюйте кількість есенції і рівень сухості волосся при нанесенні по мірі використання. Регулюйте кількість есенції в залежності від довжини і стану волосся.

Напиши відгук
Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Масляна есенція для волосся 70 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри