Moremo Caffeine Biome Shampoo for Oil Scalp 500 ml

Moremo Caffeine Biome Shampoo for Oil Scalp 500 ml

Moremo Шампунь проти випадання 500 мл

ЦБ-00020650

Наявність: Немає в наявності

999грн

Об'єм: 500 мл

Тип волося: Жирне та проблемне

Бренд: Moremo

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволожить і живить шкіру голови, покращує її стану, створює сприятливого середовища для росту волосся

Moremo Caffeine Biome Shampoo for Oil Scalp Шампунь проти випадання 500 мл

Функціональний безсульфатний шампунь проти випадіння волосся. Для догляду за жирною, проблемною шкірою голови, з лупою та за волоссям. З кофеїном та трьома видами лізатів лактобактерій (біом кофеїна) - для зволоження і живлення шкіри голови, покращення її стану, створення сприятливого середовища для росту волосся. Ваше волосся стане м'яким та еластичним, отримає природній об’єм завдяки рослинному протеїну – амінокислотам рису, вівса, сої, пшениці. Рослинний ПАР та Anti Sebum P Complex нададуть довге відчуття свіжості вашій шкірі голови та волоссю.

Лактобацили кофеїну - унікальний, основний інгредієнт, отриманий за допомогою ферментації трьох видів рослинного кофеїну та трьох видів лізатів молочнокислих бактерій. Живлення шкіри голови за допомогою кофеїну та молочнокислих бактерій.

Кофеїн Біом TM активно зволожує та живить шкіру голови, створюючи здорову середу на шкірі, що дозволяє стимулювати ріст волосся.

Запатентований біом кофеїну Moremo : три види рослинного кофеїну: кофеїн, екстракт кавових зерен, екстракт зеленого чаю - для життєвої сили та три види ферментованих молочно - кислих бактерій: Lactococcus, Bifida lysate Lactobacylus – для живлення шкіри голови.

Основні функціональні інгредієнти для лікування симптомів випадіння волосся: декспантенол, саліцилова кислота, L ментол.

Приємний свіжий аромат кисло - солодкого лайму і трав.

Навіть якщо у Вас чутлива шкіра голови - не хвилюйтесь, ви можете спокійно використовувати його, тому що шампунь підтримує здоровий рН шкіри голови, має екологічно чистий склад EWG (організація з оцінки безпеки інгредієнтів), м'яке очищення ПАРом з кокосового горіха, не містить силіконів.

Як часто можна використовувати шампунь? Можливо використовувати щодня. Якщо шкіра голови дуже жирна, використовуйте шампунь два рази при митті.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість шампуню на добре намочене волосся та шкіру голови, вспіньте (ви можете додатково спінити продукт у долонях з невеликою кількістю води), акуратно помасажуйте шкіру голови та волосся до самих кінчиків, залиште на три хвилини, щоб активні інгредієнти добре поглинулись, ретельно змийте теплою водою.

Напиши відгук
Manyo Ампульна сироватка з ніацинамід проти пігментації 30мл

Manyo Ампульна сироватка з ніацинамід проти пігментації 30мл

Manyo Whitening Source Ampoule 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри