Moremo Hair Essence Delightful Oil 150 ml

Moremo Hair Essence Delightful Oil 150 ml

Moremo Масляна есенція для волосся 150 мл

Moremo Moremo

ЦБ-00020655

Moremo

Наявність: Є в наявності

899грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Moremo

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновить пошкоджене волосся, зробить його м'якими і слухняними, полегшать розчісування

Moremo Hair Essence Delightful Oil Масляна есенція для волосся 150 мл

Масляна есенція Moremo Hair Essence Delightful Oil стане приємною знахідкою, додасть блиск вашому волоссю і буде дбайливо доглядати за ними. Легка текстура не обтяжує волосся, і вже після першого застосування ви побачите, що волосся стало м'яким, більш шовковистим і здоровими.

Натуральні складові есенції дозволяють застосування засобу абсолютно для всіх типів волосся. Есенція не  залишає відчуття липкості після використання.

Ключові інгредієнти:

• Містить комплекс з 8-ми поживних масел - бразильського горіха, оливи, аргана, мигдалю, камелії, макадамії, авокадо, жожоба, які допоможуть відновити пошкоджене волосся, зроблять його м'якими і слухняними, полегшать розчісування, тим самим запобігаючи пошкодження структури, підтримають водний баланс, допоможуть боротися з посіченими кінчиками і допоможуть запобігти їх появі, нададуть здоровий блиск. Крім того, масла зміцнять структуру волосся і захистять від агресивних зовнішніх впливів.

Спосіб застосування: 

Нанести необхідну кількість на все волосся, особливо на пошкоджені ділянки, забезпечивши рівномірний розподіл. Ви можете наносити есенцію як на вологе, так і на сухе волосся.

Напиши відгук
Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Масляна есенція для волосся 70 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри