Moremo 2-step Hair Clinic

Moremo 2 - Step Hair Clinic

Moremo Двохетапний засіб для відновлення (змивний)

Moremo Moremo

ЦБ-00020647

Moremo

Наявність: Немає в наявності

999грн

Об'єм: Крок 1 - 100 мл, Крок 2 - 100 мл

Бренд: Moremo

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення та зволоження

Moremo 2-step Hair Clinic Двохетапний засіб для відновлення (змивний)

Двоетапна система догляду для пошкодженого волосся. Професійний догляд за волоссям у вас вдома. Нова концепція - використовуйте один раз на тиждень. Інтенсивний догляд, збагачений 26 видами протеїнів та амінокислот з гіалуроновою кислотою двох молекулярних розмірів в оптимальному співвідношенні, що дозволяє істотно відновити пошкоджене волосся.

Крок 1: відновлення внутрішньої структури волосся, його еластичності - 17 амінокислот, 7 білків, екстракт спіруліни, масло обліпихи, бетаїн, пептиди. Гідролізовані кератин, шовк, колаген, соєвий, пшеничний, кукурудзяний, молочний протеїни.

Крок 2: вологоутримуюче і захисне покриття - подвійна гіалуронова кислота (два розміри - великий і маленький), ягідний комплекс (екстракт малини, журавлини, чорниці), рослинні масла (макадамії, авокадо, зародків пшениці), екстракт ламінарії, екстракт гібіскуса, екстракт листя лотоса.

Спосіб застосування: 

Після миття голови шампунем нанесіть необхідну кількість Крок 1 на вологе волосся, помасажуйте по всій довжині до самих кінчиків і залиште на 5 хвилин. Не змивайте перший крок. Нанесіть Крок 2 і залиште ще на 5 хвилин, потім змийте. Використовувати один раз на тиждень.

Напиши відгук
Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Масляна есенція для волосся 70 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри