Top Beauty Hair mask

Top Beauty Hair mask

Top Beauty Hair mask Маска проти випадіння волосся

Top Beauty Top Beauty

ЦБ-00023916

Top Beauty

Наявність: Немає в наявності

160грн

Об'єм: 300 мл

Бренд: Top Beauty

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Призначення: Проти випадіння волосся, зміцнення

Тип волосся: Всі типи волосся

Top Beauty Hair mask Маска проти випадіння волосся 

Маска ефективно бореться з випаданням волосся і дбайливо доглядає за довжиною. Її активні компоненти ущільнюють волосся, стимулюють їх ріст і перешкоджають випаданню. 

Активні компоненти:

  • Екстракт пивних дріжджів - дивовижне дію речовини обумовлено великою кількістю вітамінів, мінералів, білків і інших корисних елементів, які благотворно впливають на стан волосся. Дія білка полягає у створенні захисного ефекту, завдяки якому локони стають менш чутливими до негативного впливу факторів навколишнього середовища. Пасма стають більш міцними, поліпшується еластичність і пружність, стимулюється більш активне відновлення. Кондиціонуючу дію робить волосся більш слухняним і акуратними, знаходять гладкість і шовковистість.
  • Олія гірчиці - є потужним природним стимулятором росту волосся. Воно підсилює приплив крові до шкіри голови, регулює роботу сальних залоз (відмінно підходить для жирного волосся), допомагає при випаданні волосся, масло також насичує волосяні фолікули необхідними поживними речовинами та киснем, стимулює активність волосяних фолікулів і тим самим волосся починають швидко рости.
  • Висококонцентровані вітаміни груп A, C, E, а також Pro-Vitamin B-5 (д-пантеон) які доглядають за неслухняними, ламкими, пошкодженими пасмами. Завдяки вітамінам волосся також отримують надійний захист від УФ-випромінювання.

Спосіб застосування: нанести на вимите волосся, через 10 хвилин змити. Використовувати 1-2 рази в тиждень.

Напиши відгук
Top Beauty Anti Acne Washing Foam

Top Beauty Anti Acne Washing Foam

Top Beauty Пінка для вмивання  для проблемної шкіри обличчя 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри