Dr.Ceuracle Scalp DX Voluming Treatment 200 ml

Dr.Ceuracle Scalp DX Voluming Treatment 200 ml

Dr.Ceuracle Маска-догляд для зміцнення та об'єму волосся 200 мл

Dr.Ceuracle Dr.Ceuracle

ЦБ-00023141

Dr.Ceuracle

Наявність: Немає в наявності

990грн

Об'єм: 200 мл

Тип волося: Для всіх типів волосся, Для кучерявих, Для жирних, Для фарбованих, Для нормальних, Для пошкоджених, Для сухих

Бренд: Dr.Ceuracle

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення, Для блиску, Для легкого розчісування, Для об'єму, Для розгладжування, Захисне, Поживне, Зм'якшення, Зволожуюче

Dr.Ceuracle Маска-догляд для зміцнення та об'єму волосся 200 мл

Маска-догляд для зміцнення та об'єму волосся Dr.Ceuracle Scalp DX Voluming Treatment призначена для інтенсивного живлення та відновлення волосся, робить його здоровим, об'ємним і сяючим.

  • Маска допомагає розплутати волосся, розгладжує, робить шовковистим і пружним.
  • Глибоко очищує шкіру голови від залишків себуму та забруднень після миття шампунем, протеїновий комплекс заповнює пошкоджені ділянки та відновлює волосся зсередини.
  • Зміцнює коріння та зменшує випадіння.
  • Стимулює біосинтез та активує фолікули, регулює секрецію шкірного сала на волосистій частині голови, запобігає появі лупи та сухості.
  • Попереджає функціональні порушення шкіри голови та волосяних фолікулів, стимулює ріст, зміцнює коріння, відновлює густоту волосся.
  • Захищає волосся від пошкодження, зміцнює його по всій довжині, відновлює еластичність.
  • Проникає глибоко у волосяні фолікули та розчиняє надлишок шкірного себуму, який може призвести до ослаблення коріння та випадання волосся.
  • Має делікатну відлущувальну дію, зволожує.

Спосіб застосування: після миття шампунем нанесіть необхідну кількість на шкіру голови та волосся. Залиште на деякий час, щоб покращити поглинання. Ретельно змийте теплою водою.

Склад: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, 1,2-Hexanediol, Coco Caprylate/Caprate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Cetearyl Alcohol, Mannitol, Menthol, Begentrimonium Methosulfate , Hydroxypropyl Starch Phosphate, Citric Acid, Salicylic Acid, Polyquaternium-47, Panthenol, Glycolic Acid, Microcrystalline Cellulose, Sucrose, EDTA Disodium Salt, Zea Mays (Corn) Starch, Hydroxypropyl Methylcellulose, Denatured Alcohol, Hydrolyzed Collagen, Gelatin, Panthenyl Ethyl Ester, Hydrolyzed keratin, biotin, inositol, hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed corn protein, hydrolyzed soy protein, lactose, lactic acid, sodium citrate, milk protein, sodium dehydroacetate, acetylmethionine, acetylcysteine, gluconolactone, flavor, sodium benzoate, phenoxyethanol.

Напиши відгук
Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Cleansing Pad 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри