Moremo Water Treatment Miracle 200 ml

Moremo Water Treatment Miracle 200 ml

Moremo Відновлююча кератинова маска 200 мл

Moremo Moremo

ЦБ-00020834

Moremo

Наявність: Є в наявності

849грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Moremo

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Додадуть блиск і об’єм вашому волоссю, еластичність, зволожать і зроблять більш м'яким і слухняним

Moremo Water Treatment Miracle 10 Відновлююча кератинова маска 200 мл

Даний засіб по догляду за волоссям Moremo Water Treatment Miracle 10 з успіхом не тільки замінює, а за багатьма критеріями перевершує якості кондиціонера для волосся, ви можете використовувати його в міру необхідності. Так як засіб містить більше 50 % зволожуючих компонентів, він інтенсивно зволожить волосся і допоможе відновити його всього за 10 секунд.

Рідка форма засобу дозволяє швидко засвоювати поживні речовини пошкодженими кутикулами, робить волосся м'яким і блискучим, допомагає боротися з посіченими кінчиками, запобігає їх появі, Не містить силікону.

Ключові інгредієнти:

• Гідролізовані шовк, колаген і кератин додадуть блиск і об’єм вашому волоссю, еластичність, зволожать і зроблять більш м'яким і слухняним, допоможуть позбутися посічених кінчиків.

• Гідролізовані кукурудзяний, соєвий і пшеничний протеїни нададуть доглядаючий ефект, зміцнять структуру волосся, зроблять його поверхню більш гладкою.

• 17 видів натуральних амінокислот. Одна з переваг амінокислот перед іншими активними косметичними інгредієнтами - невеликий розмір молекул, що дозволяє їм глибоко проникати в структуру волосся і брати участь в процесах відновлення, виступають зволожуючим фактором, забезпечують антиоксидантний захист, тобто захищають волосся від пагубного впливу окисного пошкодження (дія УФ-променів, тепла, навколишнього середовища, окислювальних хімічних препаратів і т.д.)

• Екстракт обліпихи забезпечить рясне зволоження та живлення пошкодженого волосся, усуне ламкість і схильність до утворення посічених кінчиків.

Спосіб застосування:

Після миття голови шампунем, відкрийте кришку і, використовуючи вузький аплікатор, нанесіть безпосередньо на пошкоджене волосся. Злегка помасажуйте і почекайте приблизно 10 секунд, потім ретельно промийте. При нанесенні можливе відчуття тепла на долонях.

Напиши відгук
Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Масляна есенція для волосся 70 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри