New in Some By Mi Маска проти випадіння волосся 50 мл

Some By Mi Маска проти випадіння волосся 50 мл

Some By Mi Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Treatment 50 ml

Some by mi Some by mi

ЦБ-00019660

Some by mi

Наявність: Немає в наявності

265грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Some By Mi

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Від випадіння волосся

Some By Mi Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Treatment Маска проти випадіння волосся 50 мл

Поживна експрес-маска проти випадіння волосся .Формула заснована на активних комплексах пептидів, центели і чорних рослинних екстрактів для відновлення і зміцнення епідермісу, повноцінне насичення волосся і шкіри голови поживними речовинами, запобігаючи ламкості і випадання волосся. Засіб оздоровлює і пом'якшує локони, дарує гладкість і шовковистість, робить їх слухняними і блискучими. Продукт має охолоджуючу дію, допомагає заспокоїти і зняти неприємне відчуття свербіння або подразнення чутливої ​​шкіри голови.

Комплекс пептидів і чорних екстрактів (сої, рису, кмину, чорниці та інші) інтенсивно живлять, зміцнює шкіру голови і волосяні фолікули, підвищують еластичність і пружність локонів. Пептиди утворюють на поверхні волосся захисну плівку, яка попереджає втрату вологи і допомагає відновлювати пошкоджену структуру волосся. Комплекс інтенсивно живить і зволожує епідерміс, робить пасма гладкими, шовковистим і блискучим. Рослинні екстракти насичують вітамінами і покращують кровообіг шкіри голови, стимулюючи ріст волосся.

Склад продукту посилений біотин, який також називається вітаміном краси (відноситься до Вітамінам групи В), за рахунок того, що він впливає позитивно на стан і зростання волосся. Він бере участь в процесі вироблення білка - кератину, який забезпечує еластичність волосся і шкіри і захищає їх від впливу негативних факторів навколишнього середовища.

Комплекс цілющого екстракту Центели включає її 4 похідні - мадекассозід, азіатікозід, мадекасову і азіатікову кислоти, які в тандемі мають заспокійливу і загоювальну дію, миттєво знімаючи запалення і неприємний свербіж шкіри голови.

Спосіб застосування:

Після використання шампуню, нанесіть невелику кількість засобу на волосся, починаючи від коренів. Почекайте 2-3 хвилини, потім змийте.

Напиши відгук
Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри