Farm Stay Тонер для обличчя з керамідами 500 мл

Farm Stay Тонер для обличчя з керамідами 500 мл

Farm Stay Ceramide Essential Boosting Toner 500 ml

FarmStay FarmStay

ЦБ-00018665

FarmStay

Наявність: Немає в наявності

345грн

Об'єм: 500 мл

Бренд: Farm Stay

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Освітлення, зволоження, зміцнення

Farm Stay Ceramide Essential Boosting Toner Тонер для обличчя з керамідами 500 мл

Тонер-бустер Farm Stay Ceramide Essential Boosting Toner на базі керамідів допомагає відновити зневоднену шкіру і забезпечити їй необхідне зволоження. Тонер прекрасно заспокоює прибирає стянутість і позбавляє від почервоніння. Завдяки йому pH шкіри швидко приходить в норму, що запобігає появі підвищеної чутливості, прищиків і надлишкової жирності.

Ніацинамід в складі формули виконує дві основні функції: робить тон шкіри однорідним і вдосконалює текстуру шкіри. Завдяки Ніацинаміду шкіра стає гладкою, свіжою і сяючою.

Кераміди зміцнюють гідроліпідну мантію. Тим самим вони допомагають відновити захисні функції шкіри, зміцнити її локальний імунітет шкіри, зменшити швидкість випаровування вологи і знизити чутливість.

Гіалуронова кислота декількох видів дарує шкірі комплексне зволоження на всіх рівнях. Високомолекулярна насичує вологою поверхню шкіри, пом'якшуючи і розгладжуючи нерівності рельєфу. Низькомолекулярна гіалуронова кислота проникає в глибокі шари шкіри. Акумулюючі молекули води, вона робить шкіру щільною і немов наповненою зсередини.

Спосіб застосування:

На попередньо очищену шкіру нанести необхідну кількість тонера. Дочекатися поглинання. Нанести наступні доглядові засоби.

Напиши відгук
Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

FarmStay Ceramide Age Corrector Eye Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри