Cruelty free COSRX toner propolis 50ml Зволожуючий тонер з медом

Cosrx Живильний тонер з екстрактами прополісу і меду 50 мл

Cosrx Propolis Synergy Toner 50 ml

Cosrx Cosrx

ЦБ-00018137

Cosrx

Наявність: Немає в наявності

185грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Cosrx

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Живлення,заспокоєння,зволоження

Cosrx Propolis Synergy Toner Живильний тонер з екстрактами прополісу і меду 50 мл

Тонер з екстрактами прополісу і меду для глибокого зволоження і клітинного живлення шкіри. Пом'якшує, заспокоює подразнення і проблемну шкіру обличчя, робить її гладкою, пружною і сяючою. Cosrx Propolis Synergy Toner має приємну текстуру, яка швидко поглинається і забезпечує тканини корисними речовинами.

Активні компоненти:

- Екстракт прополісу (72,6%) чорних бджіл - допомагає зберегти необхідний рівень вологи і успішно справляється з зневодненням, сухістю і лущенням. Завдяки багатому вмісту органічних речовин, мікроелементів і мінералів активно живить і наповнює шкіру природною свіжістю і енергією. Надає антисептичну дію і стимулює процеси регенерації та оновлення клітин, уповільнює старіння шкіри.
- Екстракт меду (10%) - містить безліч поживних речовин, в тому числі і комплекс вітаміну В, які надають пом'якшення, живлення і зволоження шкіри. Допомагає усунути і запобігти розвитку запальних процесів, прибрати почервоніння, лущення і відчуття сухості на шкірі.
- Бетаїн - зволожує, живить і заспокоює, має здібності проникати глибоко всередину клітини. Зміцнює стінки клітин.
- Екстракт насіння сени - має протизапальну і антиоксидантну дію, допомагає усунути почервоніння, зміцнює стінки капілярів і судин,розвиток купероза.
- Пантенол - надає активну допомогу у відновленні цілісності шкіри, заспокоює почервоніння і подразнення, володіє відмінними ранозагоювальними властивостями.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість тонера на очищену шкіру, розподілити долонями, м'яко вбиваючи в поверхню для кращого поглинання.

Напиши відгук
Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Крем для глибокого зволоження і регенерації шкіри 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри