It's Skin Пінка для вмивання з екстрактом апельсину 150 мл

It's Skin Пінка для вмивання з екстрактом апельсину 150 мл

It's Skin Have a Orange Cleansing Foam 150 ml

It's Skin It's Skin

ЦБ-00018824

It's Skin

Наявність: Немає в наявності

185грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: It's Skin

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Очищення

It's Skin Have a Orange Cleansing Foam Пінка для вмивання з екстрактом апельсину 150 мл

Пінка для вмивання з екстрактом апельсина насичує шкіру життєво важливими вітамінами, підвищує життєдіяльність клітин, наповнює їх силою і енергією, завдяки чому пожвавлюється втомлена шкіра, а тьмяна шкіра стає свіжою і сяючою . Пінка м'яко відлущує ороговілі клітини шкіри, освітлює пігментацію і вирівнює колір обличчя.

Активні компоненти:

Екстракт солодкого апельсина. Апельсин насичує шкіру вітаміном С, покращує її здоров'я і стимулює роботу імунної системи. Він вирівнює тон обличчя, допомагає освітлити пігментації, постакне, почервоніння і веснянки.

Бджолиний віск. Цей компонент пом'якшує, живить і тонізує шкіру. Він відлущує ороговілі клітини, виводить шлаки і токсини, стимулює кровообіг, пригнічує активність хвороботворних бактерій і заспокоює подразнення.

Комплекс жирних кислот. Піна містить стеаринову, лауринову, міристинову і інші жирні кислоти. Кислоти надають пом'якшувальну, антибактеріальну, протимікробну і омолоджуючу дію. Вони захищають шкіру від вільних радикалів, розгладжують мімічні зморшки і уповільнюють вікові зміни.

Гліцерин. Цей компонент живить, пом'якшує і розгладжує поверхню епідермісу. Він прискорює загоєння пошкоджень, знімає запалення, перешкоджає випаровуванню вологи, захищає шкіру від сухості і лущення.

Спосіб застосування:

Невелику кількість засобу вспініть з малою кількістю води. Нанесіть, отриману піну на вологу шкіру обличчя масажними рухами. Після вмивайтеся теплою водою.

Напиши відгук
It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

Its skin green tea watery serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри