It's Skin Cироватка з ліфтинг ефектом 30 мл

It's Skin Cироватка з ліфтинг ефектом 30 мл

It's Skin Power 10 Formula Syn-Ake 30 ml

It's Skin It's Skin

ЦБ-00019663

It's Skin

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: It's Skin

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Ліфтинг дія

Вік: 30+

It's Skin Power 10 Formula Syn-Ake Cироватка з ліфтинг ефектом 30 мл

It's Skin Power 10 Formula Syn-Ake - це сироватка для обличчя з ефектом ліфтингу. Вона розгладжує шкіру і зменшує видимість зморшок, створюючи ефект ботокса і омолоджуючи шкіру.

Syn-Ake. Це синтетичний аналог зміїної отрути, який має ефект ботокса. Він розслабляє мімічні м'язи, що дозволяє розгладити дрібні зморшки і запобігти їх появі.Syn-Ake також вирівнює тон шкіри і покращує колір обличчя.

Фермент лактобактерій. Ця речовина активізує обмінні процеси в клітинах, зміцнює стінки судин.

Рослинний комплекс. Сироватка містить екстракти баобаба, опунції, солоду та інших рослин. Ці речовини розгладжують шкіру, усувають мімічні зморшки, борються з млявістю і в'ялістю, повертають шкірі гладкість і еластичність.

Аденозин. Цей компонент має виражені омолоджуючі властивості. Він стимулює вироблення колагену і еластину, розгладжує рельєф шкіри, робить овал обличчя більш рівним і чітким. Він також покращує тон шкіри, освітлює вікові пігментації .

Переваги використання:

  • Усунення зморшок. Сироватка інтенсивно розгладжує мімічні зморшки, підтягує шкіру, вирівнює овал обличчя, відновлює пружність і еластичність. Засіб має накопичувальний ефект, тому для досягнення найкращого результату рекомендується використовувати його регулярно.
  • Оздоровлення. Сироватка усуває запалення, заспокоює подразнення, перешкоджає розвитку вугрового висипу акне і купероза. Засіб також нормалізує гідробаланс , контролює вироблення підшкірного сала і матує шкіру.
  • Безпека. До складу сироватки не належать парабени, мінеральні масла, бензофенон, синтетичні барвники та інші сумнівні і алергенні компоненти.

Спосіб застосування:

Очистіть шкіру і нанесіть тонер. За допомогою піпетки видавити кілька крапель сироватки на обличчя і м'яко нанесіть їх у шкіру. Дочекайтеся, поки засіб повністю поглинеться. 

Напиши відгук
It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

Its skin green tea watery serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри