It's Skin  Тканинна маска з оливковим маслом

It's Skin Тканинна маска з оливковим маслом

It's Skin Fresh Mask Sheet Olive 

It's Skin It's Skin

ЦБ-00006353

It's Skin

Наявність: Немає в наявності

40грн

Об'єм: 18 г

Бренд: It's Skin

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволоження,живлення,відновлення

It's Skin Fresh Mask Sheet Olive Тканинна маска з оливковим маслом 

Зволожуюча тканинна маска з оливковим маслом інтенсивно зволожує шкіру, розгладжує її текстуру, вирівнює тон, зменшує вираженість вікових змін і покращує колір обличчя. Воно відновлює пружність і еластичність, зменшує глибину мімічних зморшок, усуває сухість, стягнутість і лущення.

Рослинний комплекс екстракту кореня солодки, кореня коптіса японського, ірландського моху, листя зеленого чаю, та інших рослин активізують обмінні процеси, регулюють роботу сальних залоз і уповільнюють прояв вікових змін.

Гіалуронова кислота інтенсивно зволожує шкіру. Утримує молекули води, допомагаючи підтримувати оптимальний гідробаланс, усуваючи сухість, стягнутість і лущення. Маска омолоджує і покращує шкіру, оновлює, робить її еластичною і зволоженою.

Спосіб застосування:

Після очищення та тонізації шкіри рівномірно нанесіть маску на обличчя на 20-30 хв. Зніміть маску та залиште есенцію до повного поглинання . Після використання не мочити обличчя ,можна нанести крем. Маска одноразової дії не придатна до повторного використання.

Напиши відгук
It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

Its skin green tea watery serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри