Secret Key Гідрогелеві патчі під очі та на щоки

Secret Key Гідрогелеві патчі під очі та на щоки

Secret Key Pink Racoony Hydro-Gel Eye & Cheek Patch

Secret Key Secret Key

ЦБ-00006454

Secret Key

Наявність: Немає в наявності

465грн

Кількість штук: 60

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Освітлення

Вік: 20+

Secret Key Pink Racoony Hydro-Gel Eye & Cheek Patch Гідрогелеві патчі для очей і скул 

Висока концентрація активних компонентів, практичність у використанні і чудовий результат - все це гідрогелеві патчі для очей і скул корейського бренду Secret Key. Вони забезпечують дбайливий догляд за шкірою, допомагають усунути перші мімічні зморшки і позбавити від слідів втоми, а також зволожують і тонізують епідерміс. Завдяки оригінальній і зручній формі вироби легко розділяються на два невеликих. Вони щільно прилягають до шкірного покриву, що забезпечує проникнення корисних речовин.

Активні компоненти і збалансована формула посилюють вплив Secret Key Pink Racoony Hydro-Gel Eye & Cheek Patch. Гліцерин пом'якшує епідерміс і розгладжує невеликі зморшки. Екстракт троянди ефективно бореться з подразненнями і слідами втоми, зволожує шкіру, а гідролізований колаген запобігає втраті цінної вологи. Колоїдне золото активізує обмінні процеси і виводить токсини, наповнює шкірний покрив сяйвом.

Спосіб застосування

Провести підготовчі процедури, очистити і висушити шкіру. Розмістити патчі в обраній зоні (під очима, носогубні складки, інша область обличчя). Відпочити тридцять хвилин. Видалити патчі, допомогти вбратися залишилися поживними компонентами.

Напиши відгук
Secret Key Гідрогелеві патчі для очей і скул

Secret Key Гідрогелеві патчі для очей і скул

Secret Key Pink Racoony Hydro-Gel Eye & Cheek Patch 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри