Beauugreen Патчі з ектрактом гранату та трояндової пудри

Beauugreen Гідрогелеві патчі з екстрактом граната і рубіновою пудрою великий розмір 60 шт

Beauugreen Pomegranate & Ruby Hydrogel Eye Patch 

Beauugreen Gaston Beauugreen Gaston

ЦБ-00011783

Beauugreen Gaston

Наявність: Немає в наявності

495грн

Кількість штук: 60

Бренд: Beauugreen

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Від перших ознак старіння

Вік: 25+

Beauugreen Pomegranate & Ruby Hydrogel Eye Patch Гідрогелеві патчі з екстрактом граната і рубінової пудри великий розмір 60 шт

Гідрогелеві патчі забезпечать ніжній шкірі повік повноцінний і дбайливий догляд. Вони усувають всі видимі ознаки старіння шкіри, розгладжують мімічні зморшки, зменшують набряклість, роблять погляд більш відкритим, виразним і сяючим.

Патчі інтенсивно живлять і зволожують шкіру, приємно охолоджують її, запускають процеси регенерації і мають виражену омолоджуючу дію. Для створення Hydrogel Pomegranate and Ruby Eye Patch обрані природні інгредієнти:

  • Екстракт граната - проникає в усі шари дерми, покращує кровообіг і обмінні процеси в тканинах, ідеально вирівнює тон шкіри, м'яко освітлює пігментацію, насичується клітини цінними мікроелементами, дарує розкішне сяйво.
  • Рубінова пудра - зміцнює шкіру, загоює пошкоджені ділянки, прискорює вироблення природного колагену, забезпечує клітини киснем, стягує пори, надає шкірі матовість і гладкість, має антибактеріальну дію.

Патчі від BeauuGreen дуже зручні в застосуванні і в короткі терміни перетворюють її. Вони забезпечують потужний ліфтинг ефект, помітно омолоджують обличчя.

Спосіб застосування:

Нанести на очищену шкіру, уникаючи попадання на слизову оболонку очей, і залишити на 20 хвилин, після чого зняти, а що залишилася сироватку вмассіровать в шкіру легкими рухами подушечок пальців.

Напиши відгук
BeauuGreen Гідрогелеві патчі з екстрактом граната і рубінової пудри 60 шт

BeauuGreen Гідрогелеві патчі з екстрактом граната і рубінової пудри 60 шт

Beauugreen Pomegranate & Ruby Hydrogel Eye Patch 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри