Koelf Гідрогелеві патчі для очей з перлами і маслом Ши

Koelf Гідрогелеві патчі для очей з перлами і маслом Ши

Koelf Petitfee & Pearl & Shea Butter Eye Patch 

Koelf Koelf

ЦБ-00006520

Koelf

Наявність: Немає в наявності

385грн

Кількість штук: 60

Бренд: Koelf

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження

Вік: 18+

Koelf Petitfee & Pearl & Shea Butter Eye Patch Гідрогелеві патчі для очей з перлами і маслом Ши

Корейські красуні славляться своєю вічною молодістю - здається, жінки з цих країн зберігають свіжість свого обличчя до глибоких сивин. У них практично немає зморшок, а шкіра завжди виглядає свіжою і підтягнутою. І хоча не варто заперечувати, що шкіра європейок досить сильно відрізняється від шкіри азіатських красунь, проте причина зовсім не в цьому. Їх секрети - уникнення сонця, правильне харчування і якісний догляд за шкірою.

Так, якщо вам хочеться, щоб краса вашого обличчя вже з вісімнадцяти років можна починати користуватися гірогелевимі патчами для очей. Наприклад, цими подушечками з перлами і маслом ши від відомого корейського бренду Petitfee & Koelf. Перлова пудра подарує шкірі більше двадцяти необхідних їй мінералів і амінокислот, а масло ши зволожить і наситить ніжну шкіру навколо очей, що допоможе позбутися від зморшок, набряклості і темних кіл. З кожним застосуванням ви будете помічати накопичувальний ефект, а ваші очі будуть сяяти свіжістю і красою.

Активні інгредієнти: перлова пудра, масло ши, екстракти рослин - чайного дерева, хауттюйніі серцеподібної і шоломниці байкальської (корінь).

Спосіб застосування:

Ретельно умити обличчя спеціальним засобом, після чого тонізувати шкіру. Акуратно нанести патчі під очі.Залишити на 10-15 хвилин, після чого зняти, або на 30 хвилин, якщо шкіра дуже пересушена.

Напиши відгук
Petitfee & Koelf Lemon & Basil Ice-Pop Hydrogel Eye Mask 60 шт

Petitfee & Koelf Lemon & Basil Ice-Pop Hydrogel Eye Mask 60 шт

Petitfee & Koelf Гідрогелеві патчі під очі з лимоном та базиліком 60 шт

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри