Koelf Патчі для п'ят з гель-маслом

Koelf Патчі для п'ят з гель-маслом

Koelf Callus Care Heel Patch With Oil Gel

Koelf Koelf

ЦБ-00018073

Koelf

Наявність: Немає в наявності

81грн

Бренд: Koelf

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення, пом'якшення, живлення

Koelf Callus Care Heel Patch With Oil Gel Патчі для п'ят з гель-маслом 

Патчі для догляду за огрубілою шкірою п'ят з гель-маслом Koelf Callus Care Heel Patch with Oil Gel допомагають усунуті ороговілі клітини, пом'якшити та зволожити шкіру, позбавити мікротріщін, сухості, лущення и дискомфорту.

Активні компоненти:

-BHA-кислота (саліцілова) ефективна пом'якшує пошкоджену дерму та допомагає швидше відлущити ороговілі ділянки, сприяє швидкому загоєнню ран и пошкоджень.
- Екстракт гібіскуса збагачує шкіру вологою, актівізує обмін речовин і стимулює кровообіг, відновлює гідробаланс и допомагає розгладжувати складки та залом шкіри.
- Екстракт шафрану - потужній протимікробний і протизапальній ефект, відновлює пошкоджену шкіру та прискорює загоєнню ран.
- Оливкова, арганова, касторова олія та олія авокадо активно пом'якшують та  зволожують шкіру, мають антибактеріальній ефект, допомагаючі захистити шкіру від болісніх відчуттів. Це дозволяє оновити шкіру, зробити її більш гладкою, рівною, м'якою та доглянутою. Засіб может  використаних для других зон з мозолями.

Спосіб застосування:

Ретельно очистіть місце нанесення патчів і витріть насухо. Зніміть з патча захисну плівку і щільно прикріпіть до п'ят, ретельно розгладжуючи. Залиште на 4 години, після чого зніміть. Залишки есенції не змивати, а втирайте в шкіру. Краще використовувати на ніч.

Напиши відгук
Petitfee & Koelf Lemon & Basil Ice-Pop Hydrogel Eye Mask 60 шт

Petitfee & Koelf Lemon & Basil Ice-Pop Hydrogel Eye Mask 60 шт

Petitfee & Koelf Гідрогелеві патчі під очі з лимоном та базиліком 60 шт

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри