KOELF Гідрогелеві патчі з рубіном та екстрактом болгарської рози

Koelf Гідрогелеві патчі для очей з рубіном і болгарської трояндою

Petitfee & Koelf Ruby & Bulgarian Rose Eye Patch

Koelf Koelf

ЦБ-00006519

Koelf

Наявність: Немає в наявності

385грн

Об'єм: 60 шт

Бренд: Koelf

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Розгладження, пом'якшення, зволоження

Koelf Ruby & Bulgarian Rose Eye Patch Гідрогелеві патчі для очей з рубіном і болгарської трояндою

Краса азіатських жінок «трохи за ...» не може залишити нікого байдужим, адже дивлячись на них іноді здається, що десь там, в секретному місці вони ховають джерело молодості. До глибокої сивини у жінок  еластична шкіра і мінімум зморшок. І хоча їх фізіологічні показники дещо відрізняються від європейського типу шкіри, секрет вічної молодості не в цьому. Просто вони майже не їдять м'яса, захищаються від сонячних променів і використовують якісну доглядову косметику.

Наприклад, якщо вам не вистачає зволоження, спробуйте використовувати ці гідрогелеві патчі для очей з рубіном і болгарської трояндою від корейського бренду Petitfee & Koelf. Рубінова пудра забезпечить сяйво, молодість і здоров'я шкіри , а рожева вода збагатить шкіру вітамінами і позбавить її від сухості. До того ж, формула спеціально розрахована на те, щоб зберігати шкіру зволоженою протягом цілого дня. Вже після першого застосування ви помітите, як помітно посвіжішало ваш погляд.

Спосіб застосування:

Очистити шкіру від забруднень і використовувати засіб для тонізації обличчя використовуючи лопатку в комплекті, акуратно вийняти пару патчів з упаковки і прикріпити під очі ,витримати 10-15 хвилин для ефекту; якщо шкіра втомлена, то потримати на 10 хвилин більше.

Напиши відгук
Petitfee & Koelf Lemon & Basil Ice-Pop Hydrogel Eye Mask 60 шт

Petitfee & Koelf Lemon & Basil Ice-Pop Hydrogel Eye Mask 60 шт

Petitfee & Koelf Гідрогелеві патчі під очі з лимоном та базиліком 60 шт

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри