A'pieu deep clean foam cleanser 130 ml

A'pieu deep clean foam cleanser 130 ml

A'pieu deep clean foam cleanser Пінка для глибокого очищення 130 мл

A'pieu A'pieu

ЦБ-00023187

A'pieu

Наявність: Немає в наявності

185грн

Об'єм: 130 мл

Бренд: A'pieu

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення, Покращення кольору і структури шкіри

A'pieu deep clean foam cleanser Пінка для глибокого очищення 130 мл 

Пінка для вмивання спеціально розроблена для глибокого очищення схильної до жирності шкіри. Вона проникає в пори і ефективно очищає їх від шкірного жиру та інших забруднень. М'яка піна не містить агресивних інгредієнтів, не викликає роздратування і підходить навіть для чутливої шкіри. Мінеральна вода в основі піни, насичена необхідними для шкіри мікроелементами, вирівнює текстуру і колір обличчя, піклується про здоров'я шкіри. Екстракт гіацинта покращує еластичність і обмінні процеси в клітинах. Він пом'якшує і заспокоює шкіру, схильну до негативного впливу навколишнього середовища і косметики.

Спосіб застосування: засіб у невеликій кількості наносити на долоню і спінити після додавання води. Пінку наносити на обличчя і розподілити по ньому за допомогою масажних рухів, потім змити теплою водою.

Склад: Water, Glycerin, Palmitic Acid, Myristyc Acid, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Cellulose Gum, TEA-Lauryl Sulfate, Lauric Acid, Fragrance, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arachidic Acid, Disodium EDTA, Sodium Bicarbonate, Butylene Glycol.

Напиши відгук
A'pieu Відновлюючий крем з екстрактом каламансіїї 50 мл

A'pieu Відновлюючий крем з екстрактом каламансіїї 50 мл

A'pieu Kalamansi Cream 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри