Elemis The Iconic collection Набір легендарна колекція бестселерів

Elemis Kit: Ladies Traveller

Elemis Легендарна колекція бестселерів у розкішній Тревел косметичці для Неї

Elemis Elemis

ЦБ-00030819

Elemis

Наявність: Немає в наявності

3300грн

Бренд: Elemis

Класифікація: Елітна

Країна виробник: Великобританія

Elemis Kit: Ladies Traveller Легендарна колекція бестселерів у розкішній Тревел косметичці для Неї

Побалуйте свою шкіру розкішним ритуалом догляду з цією лімітованою колекцією бестселерів у ексклюзивній косметичці з малюнком Хризантеми Toile, взятої з архіву британського дизайнера текстилю Вільяма Морріса.

Бальзам для вмивання Pro-Collagen, лауреат всесвітньої нагороди та найпопулярніший очищуючий засіб, який ретельно видаляє макіяж і щоденні забруднення, водночас залишаючи шкіру неймовірно мякою та ніжною на дотик.

Pro-Collagen Energising Marine Cleanser, щоденний очищаючий засіб, збагачений підбадьорливими мінералами, магнієм, цинком і міддю, а також тріо кислот, розгладжує шкіру, ідеально очищає та енергізує.

Пади для обличчя Dynamic Resurfacing створені на основі запатентованої технології Tri-Enzyme Technology в поєднанні з м’яким молочнокислим і пробіотичним ферментним комплексом допомагають ефективно розгладжувати шкіру, надають обличчю сяяння та рівний тон.

Pro-Collagen Marine Cream - це денний крем бестселер, який зменшує глибину зморшок, поліпшує тонус та пружність шкіри, а також покращує зволоження шкіри всього за 14 днів!

Нічний крем Superfood Midnight Facial на основі пребіотичного комплексу залишає суху, спраглу шкіру шовковистою та мякою, зволожує її, роблячи сяючий вигляд після пробудження.

Крем для тіла Frangipani Monoi, є розкішним зволожуючим засобом, збагаченим поживними ефірними оліями, щоб надати шкірі відчуття гладкості та ніжного аромату франжипані.

Напиши відгук
Elemis Frangipani Monoi Body Cream 200ml

Elemis Frangipani Monoi Body Cream 200ml

Elemis Крем для тіла "Франжіпані-Моної" 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри