Elemis Brightening cleanse tone

Elemis Brightening cleanse tone

Elemis Набір очищення та тонізація шкіри

Elemis Elemis

ЦБ-00026921

Elemis

Наявність: Немає в наявності

2828грн

Об'єм: 400 мл, 400 мл

Бренд: Elemis

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: антивіковий, зволоження, очищення, тонізування

Вік: 25+

Elemis Brightening cleanse tone Набір очищення та тонізація шкіри

Пара очищаючих засобів для вмивання та тонізації зробить вашу м'якою, гладкою і сяючою всього за два кроки. Очищувач Dynamic Resurfacing Facial Wash ніжно ексфолює та видаляє видимі забруднення зі шкіри, залишаючи її яскравою та гладкою. Balancing Lavender Toner не містить спирт та інші агресивні очищувальні агенти, балансує та пом'якшує шкіру.

Інноваційний крем, який стимулює природний процес оновлення клітин шкіри та розгладжує зморшки, допомагає шкірі довго залишатися молодою та свіжою.

Крем для щоденного вмивання розгладжує поверхню шкіри, надаючи обличчю сяючий здоровий тон. Шкіра набуває гладкості та свіжості. Крем для вмивання готує шкіру до максимального проникнення сироватки для обличчя Dynamic Anti-age Elemis та нічного крему для обличчя Dynamic Anti-age ELEMIS.

У формулу продукту входить запатентована ензимна технологія Tri-Enzyme Technology – комплексна дія трьох мікрокапсульованих ензимів:

  • субтилізин - надає дію, що відлущує,
  • протеази – стимулюють процеси клітинного відновлення,
  • папаїн – сприяє очищенню шкіри від ороговілих клітин, має легкий освітлюючий ефект.

Спосіб застосування:

Нанесіть на суху шкіру обличчя, уникаючи області очей, а також область шиї та декольте. Емульгуйте крем зволоженими кінчиками пальців, легкими рухами, що масажують. Видаліть залишки крему великою кількістю води. Нанесіть тонік Elemis для відповідного типу шкіри. Використовуйте вранці та ввечері.

Тонік, що очищає і звужує пори, містить екстракт лаванди і квітка мильнянки.

Ефективно очищає шкіру та регулює роботу сальних залоз. Має чудові в'яжучі властивості та антибактеріальну дію. Заспокоює, загоює, пом'якшує та відновлює шкіру, перешкоджає утворенню рубців постакне.

Основу тоніка становить квітка мильнянки-рослина відомо, як натуральна альтернатива спирту-забезпечує профілактику запальних реакцій шкіри і протидіє виникненню акне, зменшує запалення при висипі вугрів. Тонік для комбінованої шкіри.

Не містить спирт і жорстких компонентів, що очищають.

Спосіб застосування:

Зволожіть ватяні диски і обережно протріть обличчя після очищення. Можна також використовувати як зволожуючий спрей протягом дня.

Напиши відгук
Elemis Frangipani Monoi Body Cream 200ml

Elemis Frangipani Monoi Body Cream 200ml

Elemis Крем для тіла "Франжіпані-Моної" 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри