Elemis Superfood Midnight Facial 50ml Суперфуд нічний живильний крем з пребіотиками

Elemis Superfood Midnight Facial 50ml Суперфуд нічний живильний крем з пребіотиками

Elemis Суперфуд нічний живильний крем з пробіотиками 50ml

Elemis Elemis

ЦБ-00032547

Elemis

Наявність: Немає в наявності

0грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Elemis

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Великобританія

Тип шкіри: Суха, Комбінована, Зріла, Нормальна

Призначення: Відновлення, Сухість, Зволоження, Живлення, Сяйво

Elemis Superfood Midnight Facial 50ml Суперфуд нічний живильний крем з пробіотиками 

Прокидайтеся вранці зі шкірою своєї мрії, використовуючи цей розкішний нічний крем, який ідеально підходить для всіх типів шкіри.  Балансуючий зволожувач збагачений пребіотиками, має ніжну гель-кремову текстуру, працює всю ніч, обволікаючи тьмяну шкіру живильним коконом і при цьому, глибоко зволожуючи її.

Унікальна ароматна формула містить каму-каму, відоме джерело вітаміну С, і масло какао, що містить жирні кислоти Омега-6 і 9, які, як відомо, зволожують шкіру. Шовковистий крем також містить екстракт квіток банана, який вважається багатим джерелом клітковини, вітамінів і мінералів, володіє зволожуючими і пребіотичними властивостями. Досить легкий для щоденного використання, і в той же час, поживний.

Нанесення засобу перед сном зводить до мінімуму видимі ознаки втоми і допомагає поліпшити зовнішній вигляд шкіри. Колір обличчя стає сяючим і наповнюється вологою.

Ключові інгредієнти

  • Камю — Камю-плід розміром з вишню з пурпурно-червоною шкіркою і жовтою м'якоттю. Багатий вітаміном С, він також відомий своїми чудовими антиоксидантними і тонізуючими властивостями, які допомагають оживити шкіру і надати їй здорове сяйво.
  • Какао-масло-це масляниста речовина, що витягується з какао-бобів, тих же самих, які використовуються для виробництва шоколаду, масло містить велику кількість жирних кислот Омега-6 і 9, які, як відомо, забезпечують шкіру необхідною вологою.
  • Екстракт квіток банана-квітка з Азії, який традиційно їли сирим в салатах або готували як овоч. Квітка банана вважається багатим джерелом клітковини, вітамінів і мінералів.

Спосіб застосування : Для оптимальних результатів використовуйте щовечора або мінімум два рази на тиждень. Розігрійте кількість крему розміром з горошину в долонях, нанесіть на обличчя і шию масажними круговими рухами. При попаданні в очі ретельно промити.

Склад: 

Aqua/Water/Eau, PEG-8, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Dicaprylyl Carbonate, Sodium Polyacrylate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Fragrance (Parfum), Carbomer, Disodium EDTA, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Bentonite, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Passiflora Edulis Seed Oil, Limonene, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Propanediol, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Lithothamnion Calcareum Extract, Sodium Hydroxide, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Musa Sapientum (Banana) Flower Extract, Citral, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate.

Напиши відгук
Elemis Frangipani Monoi Body Cream 200ml

Elemis Frangipani Monoi Body Cream 200ml

Elemis Крем для тіла "Франжіпані-Моної" 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри