Elemis Cleanse hydrate Дует Про-колаген очищення та зволоження

Elemis Cleanse & Hydrate A Magnificent Pro-Collagen Tale Gift Set

Elemis Дует Про-Колаген Очищення та Зволоження шкіри 

Elemis Elemis

ЦБ-00027473

Elemis

Наявність: Немає в наявності

3640грн

Бренд: Elemis

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Призначення: очищення, зволоження

 Elemis Cleanse & Hydrate A Magnificent Pro-Collagen Tale Gift Set Дует Про-Колаген Очищення та Зволоження шкіри 

Дует Про-Колаген Очищення та Зволоження шкіри Elemis Cleanse & Hydrate A Magnificent Pro-Collagen Tale Gift Set - подаруйте собі яскраве сяйво за допомогою цього бажаного набору антивікових засобів.

У НАБОРІ:

  • Pro-Collagen Cleansing Balm 50 мл,
  • Pro-Collagen Marine Cream 50 мл - повнорозмірний,
  • Luxury Cleansing Cloth - спеціальна серветка, що очищає.


Бальзам для вмивання Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm -  легко видаляє забруднення з шкіри, очищає пори і дарує відчуття комфорту і чистоти. Бальзам для вмивання Про-колаген розроблений спеціально для інтенсивного очищення шкіри обличчя, є справжньою насолодою для догляду за шкірою обличчя завдяки його м'якій і багатій текстурі. Унікальна комбінація ефірних масел і восків легко видаляє надлишок себума, очищаючи пори і запобігає появі бактерій.

Крем для обличчя Про-Колаген Elemis Pro-Collagen Marine Cream - найпопулярніший anti-age крем на ринку краси, діє в гармонії з клітинами шкіри, проникає в глибокі шари шкіри, забезпечуючи живлення клітин і підвищуючи рівень зволоженості шкіри. Клінічно доведено, що потужні антивікові інгредієнти Pro-Collagen Marine Сream зменшують глибину зморшок, поліпшують пружність, зволоженість шкіри, надають молодості за 14 днів. Для досягнення унікальних результатів використовується технологія Про-Колаген, що сприяє утворенню ліпопептидів, які є сигналом для запуску процесів оновлення і омолодження, шкіра стає більш пружною і ніжною. Для всіх типів шкіри, 25+

Напиши відгук
Elemis Frangipani Monoi Body Cream 200ml

Elemis Frangipani Monoi Body Cream 200ml

Elemis Крем для тіла "Франжіпані-Моної" 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри