Elemis Pro-Collagen Layers of Hydration Collection

Elemis Pro-Collagen Layers of Hydration Collection

Elemis Тріо Про-Колаген миттве зволоження шкіри

Elemis Elemis

ЦБ-00025557

Elemis

Наявність: Немає в наявності

2800грн

Об'єм: 28 мл, 15 мл, 30 мл

Бренд: Elemis

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження, антивіковий , розгладження, відновлення захисного бар'єру

Вік: 25+

Elemis Pro-Collagen Layers of Hydration Collection Тріо Про-Колаген миттве зволоження шкіри

Наповніть шкіру відновлюючим антивіковим зволоженням із цією лімітованою колекцією Pro-Collagen. Три антивікові формули, що містять передові активні речовини, націлені на усунення тонких ліній та зморшок, щоб зробити шкіру молодою, пружною та гладкою.

У набір входять:

  • Pro-Collagen Marine Moisture Essence, 28 мл - Зволожуюча Есенція.
  • Pro-Collagen Marine Oil, 15 мл - Олія проти зморшок.
  • Pro-Collagen Marine Cream, 30 мл - Крем для обличчя Про-Колаген.

ELEMIS Pro-Collagen Marine Moisture Essence.

 Запобігає утворенню глибоких зморшок. Активно зволожуюча формула містить у складі унікальну комбінацію джерельної води, багатої магнієм, цинком та міддю, а також середземномаски водорості Падіна Павоніка, які забезпечують зволоження протягом 24 годин. Інноваційна формула створена на основі гіалуронової кислоти нового покоління Flash Filler з клінічно доведеною ефективністю. Для всіх типів шкіри 25+.

Спосіб застосування: Щоранку та вечір після очищення шкіри обличчя, злегка струсіть флакон 2-3 рази, щоб видавити есенцію, нанесіть на долоні та вражаючими рухами розподіліть на шкіру обличчя до повного вбирання.

Pro-Collagen Marine Oil. 

Відновлююча олія для обличчя для всіх типів шкіри, до складу якої входить тріо морських водоростей: Падіна Павоніка, і два різновиди Ламінарії. Інтенсивно зволожує шкіру, відновлює її захисні функції та тургор. Насичує дорогоцінними омега-кислотами. Допомагає підтримувати гідроліпідний бар'єр шкіри. Шкіра виглядає молодшою і сяючою.

Спосіб застосування: Використовуйте щоранку та вечір. 3-4 краплі олії зігрійте в долонях і вдихніть прекрасний аромат, масажними / поплескуючи рухами нанесіть на обличчя, шию і декольте. Уникайте зону повік. Ніжно покладіть руки на підборіддя і проведіть рухами, що чергуються вздовж лінії щелепи до вух. Підведіть руки до носа та ковзайте по щоках до скронь. Проведіть пальцями під очима до перенісся, а потім до чола. Ковзання від центру обличчя до весків. Залишки олії можна розподілити на кутикулу для її пом'якшення.

Pro-Collagen Marine Cream.

 Зменшує глибину зморшок, покращують пружність, зволоженість шкіри, перетворюючи обличчя за 14 днів. Ідеальний засіб для зрілої шкіри.

Спосіб застосування: Наносьте щоранку на попередньо очищену, суху шкіру.

Напиши відгук
Elemis Frangipani Monoi Body Cream 200ml

Elemis Frangipani Monoi Body Cream 200ml

Elemis Крем для тіла "Франжіпані-Моної" 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри