Medi-peel Омолоджуючий локальний крем з пептидним комплексом

Medi-Peel Омолоджуючий локальний крем з пептидним комплексом

Medi-Peel Wrinkle W3 Peptide Cream

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00017292

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

545грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Medi-peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Для свіжості і тонусу, ліфтинг-ефект, проти старіння

Medi-Peel Wrinkle W3 Peptide Cream Омолоджуючий локальний крем з пептидним комплексом 

Омолоджуючий локальний крем з пептидним комплексом скорочує вираженість і глибину зморшок, розгладжує шкірні заломи, підтримує оптимальний рівень вологи і усуває сухість. Локальний крем підвищує еластичність тканин, підтягує і володіє дією ліфтингу, заспокоює подразнення і повертає шкірі тонус. Дуже добре підходить в боротьбі з в'ялою  шкірою, повертаючи їй еластичність і молодість.

Підходить для боротьби з першими ознаками старіння і для догляду за зрілою шкірою. Крем можна використовувати як на все обличчя, так і локально на область носогубних складок, зону міжбрів'я і в якості крему для повік.

Комплекс з 9-ти видів пептидів збільшує пружність і еластичність шкіри, прискорює процеси вироблення власних волокон колагену і еластину. Зменшує глибину зморшок і перешкоджає обвисання шкіри.

5 видів гіалуронової кислоти створюють на шкірі невидимий бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращують структуру шкіри, сприяють регенерації клітин шкіри, скорочують дрібні зморшки, роблять шкіру гладкою і ніжною.

Вольюфілін - розробка французької компанії SEDERMA - натуральний екстракт азіатської рослини Gardenia Asiatica, стимулює диференціювання і проліферацію адипоцитів, сприяє накопиченню ліпідів, що призводить до збільшення обсягу адипоцитів і жирової тканини. Завдяки чому, виштовхує зморшки, відновлюючи внутрішню еластичності шкіри.

Аденозин має потужний антивіковий потенціал: забезпечує ліфтинг-ефект, ініціює синтез колагену, зменшує вираженість зморшок, уповільнює процеси старіння шкіри.

Ацетил гексапептид 8 - пептид, що складається з 6 амінокислот. Зменшує глибину зморшок, викликаних рухом мімічних м'язів обличчя, надає "ефект ботокса". Після нанесення на шкіру проникає в шар епідермісу, де він здійснює модуляцію м'язових скорочень.

Спосіб нанесення:

Нанесіть необхідну кількість крему завершальним етапом догляду. Крем можна використовувати як на все обличчя, так і локально на область носогубних складок, зону міжбрів'я і в якості крему для повік.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри