Cruelty free Mizon Тканинна маска для обличчя "Бамбук"

Mizon Тканинна маска для обличчя "Бамбук"

Mizon Joyful Time Essence Mask

Mizon Mizon

ЦБ-00017525

Mizon

Наявність: Немає в наявності

45грн

Об'єм: 23 гр

Бренд: Mizon

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Нормальна. суха

Призначення: Зволожуюча

Вік: 18+

Mizon Joyful Time Essence Mask Тканинна маска для обличчя "Бамбук"

В'яне і тьмяна шкіра потребує зволоження, здатному відтягнути її вікові зміни і повернути свіжий, відпочив вигляд. Все це може зробити тканинна маска для обличчя «Бамбук», що представляє собою тонку гипоаллергенную серветку з отворами для носа, очей і губ. Дане полотно просякнуте цілющої сироваткою з рослинними екстрактами, які зміцнюють здоров'я епідермальних клітин, допомагаючи їм чинити опір шкідливим зовнішнім факторам і старіння. Ключовим компонентом вироби від популярного корейського бренду Mizon є бамбуковий екстракт, відомий своїм потужним підтягуючим дією. Він зміцнює судини, зменшує набряклість, завдяки чому недосип або втома не відіб'ється на вашому обличчі.

Mizon Joyful Time Essence Mask є надійним спільником у боротьбі з в'ялістю шкірного покриву. Цей продукт стимулює клітинний метаболізм, покращує циркуляцію крові, підтримує епідерміс зволоженим, завдяки чому сухість і зморшки довго вас не потурбують.

Спосіб застосування:

Нанесіть маску на обличчі і залиште її на 15-20 хв., Після видаліть тканинну основу і розподіліть залишки есенції по шкірі.

Напиши відгук
Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Barrier Oil Toner 150 ml
×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри