Cruelty free Mizon Маска для живлення з екстрактом меду

Mizon Маска для живлення з екстрактом меду

Mizon Joyful Time Essence Mask 

Mizon Mizon

ЦБ-00017526

Mizon

Наявність: Немає в наявності

45грн

Об'єм: 23 гр

Бренд: Mizon

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволожуюча

Вік: 18+

Mizon Joyful Time Essence Mask Тканинна маска для обличчя "Маточне молочко"

Час, витрачений для себе - краще вкладення в психологічне і фізичне здоров'я жінки. Навіть якщо ваш графік тріщить по швах від великої кількості подій, зустрічей, відряджень або романтичних побачень, завжди знайдеться пара хвилин для прийняття ванни і нанесення улюбленої запашної масочку Joyful Time Essence Mask від професійного корейського бренду Mizon.

Засіб має тканинну основу, просочену активною речовиною спрямованої дії. Так, базовим компонентом формули продукту є маточне молочко - джерело вітамінів, мікроелементів і амінокислот, необхідних для регулювання функцій шкіри. Проникаючи в глибинні шари епідермісу, частинки натурального походження заповнюють рівень вологи всередині клітин, живлять їх, виводять токсини і прискорюють синтез колагену і еластину, що істотно скорочує кількість видимих ​​мімічних і статичних зморшок. Маска освітлює пігментацію, звужує пори і робить обличчя свіжим, відпочив і випромінюючих красу.

Спосіб застосування:

Нанесіть маску на обличчі і залиште її на 15-20 хв., після зніміть тканинну основу і розподіліть залишки есенції по шкірі.

Напиши відгук
Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Barrier Oil Toner 150 ml
×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри