Golden Rose lash plumping Туш для вій обм

Golden Rose Туш для надання об'єму

Golden Rose Lash Plumping Mascara

Golden Rose Golden Rose

ЦБ-00012288

Golden Rose

Наявність: Немає в наявності

135грн

Об'єм: 13ml

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Туреччина

Вік: 18+

Зроблено в: Туреччина

Golden Rose Lash Plumping Mascara

Туш для вій Golden Rose Lash Plumping Mascara дозволить створити ефектний макіяж очей за лічені хвилини! Густа кругла щіточка розроблена спеціально для того, щоб надати віям фантастичний обсяг, густоту, що вабить вигин і збільшити довжину. Туш має легку консистенцію, завдяки чому невагоме лягає, ідеально профарбовуючи кожен волосок від внутрішнього куточка ока до зовнішнього.

Спеціальна формула косметичного продукту містить полімерні мікропігменти, які надають віям насичений колір, що зберігається протягом усього дня. Також до складу туші входять різні природні масла, дбайливо доглядають за волосками, оберігають їх від ламкості, випадання і від несприятливого впливу зовнішніх факторів. А завдяки вмісту натуральних восків туш не обсипається і не розтікається, зберігаючи бездоганний макіяж.

Спосіб застосування:

Для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів вій, похитуючи щіточкою і проводячи нею вгору уздовж вій. Дайте туші можливість висохнути. Нанесіть другий або третій шар.

Cклад:

Aqua, Ci 77499, Parafin, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Stearate, Synthetic Beeswax, Stearic Acid, Butylene Glycol, Palmitic Acid, Polybutene, Oryza Sativa Cera, Ozokerite, Vp/Eicosene Copolymer, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernica Cerifera Cera, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Stearyl Stearate, Hydroxyethylcellulose, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin.

Напиши відгук
Golden Rose Eyebrow Powder Пудра-тіні для брів 105

Golden Rose Eyebrow Powder Пудра-тіні для брів 105

Golden Rose Eyebrow Powder 105

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри